Η νέα Demetrios bridal collection ταξιδεύει στη Λίμνη Κόμο για να εμπνεύσει κάθε σύγχρονη νύφη

Η νέα συλλογή του γνωστού οίκου για τον φετινό χειμώνα αποκαλύφθηκε μέσα από μία ονειρική φωτογράφιση σε ένα πριγκιπικό σκηνικό.

 
“Where dreams begin and style is forever”. Όταν αυτό είναι το μότο ενός από τους πιο δραστήριους, ανήσυχους και καταξιωμένους ελληνικούς οίκους νυφικών, τότε δεν μπορείς να περιμένεις τίποτα λιγότερο από δημιουργία και πρωτοπορία που ξεπερνά κάθε φαντασία· που κάνει πραγματικότητα το παραμύθι που θέλει να ζήσει η σύγχρονη νύφη.
Κάπως έτσι, η νέα Demetrios bridal collection για τον φετινό χειμώνα ταξίδεψε στην κοσμοπολίτικη Λίμνη Κόμο της Ιταλίας. Εκεί, σε μία βίλα απαράμιλλης αρχιτεκτονικής αισθητικής με καταπράσινα μονοπάτια και θέα στο απέραντο γαλάζιο, στήθηκε το πιο πριγκιπικό, γαμήλιο σκηνικό, με τη μελαχρινή μούσα του οίκου να μεταμορφώνεται στην πριγκίπισσα του δικού της παραμυθιού και να ποζάρει στον φακό με δύο διαφορετικές glam και classy δημιουργίες με δαντέλα -στη μακρυμάνικη και στην τιραντέ εκδοχή τους- με εντυπωσιακό βέλο και ακόμα πιο εντυπωσιακή τιάρα.

Όλη η φιλοσοφία της νέας πολυτελούς συλλογής εσωκλείεται σε αυτές τις λήψεις, προσκαλώντας και προκαλώντας κάθε γυναίκα να ζήσει το δικό της παραμύθι την ημέρα που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην καρδιά της.

demetrios 01f lc

demetrios 02 lake cuomo

demetrios 03 lake como

demetrios 05 lake cuomo

demetrios 06 lake cuomo

demetrios 07lake cuomo

demetrios 09 lake cuomo

                                                                                                       ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  DEMETRIOS

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /