Επιλέξτε μια υπέροχη μπομπονιέρα από τα «Αδεσποτούλια Ξάνθης» και δείξτε την αγάπη σας σε ζωάκια σε άμεση ανάγκη και βοήθεια.

Δείτε την ξεχωριστή και γεμάτη χρώμα συλλογή της Your Good Karma Shop, και επιλέξτε μία από τις πανέμορφες μπομπονιέρες για τον γάμο σας ή την βάπτιση του μωρού σας!

Με μότο «εύχομαστε πάντα να περισσεύει η αγάπη σας» μία φρέσκια και φωτεινή συλλογή μπομπονιέρας από το Υοur Good Karma Shop αποτελεί μία υπέροχη και έξυπνη επιλογή καθώς εμπεριέχει μία ευγενή ιδιότητα αυτή του φιλοζωϊσμού.

Δείτε την ξεχωριστή και γεμάτη χρώμα συλλογή της Your Good Karma Shop, και επιλέξτε μία από τις πανέμορφες μπομπονιέρες για τον γάμο σας ή την βάπτιση του μωρού σας!

Το Υοur Good Karma Shop με δημιουργική, σύγχρονη αντίληψη και ευγενή σκοπό δραστηριοποιείται εδώ και 2 χρόνια στηρίζοντας τα Αδεσποτούλια Ξάνθης με μεγάλη επιτυχία!

Eίναι το πρώτο charity shop και βρίσκεται στην Ξάνθη διαθέτοντας μεταχειρισμένα είδη όπως ρούχα, παπούτσια, τσάντες, βιβλία, βινύλια, διακοσμητικά, παιχνίδια, κοσμήματα σε άριστη κατάσταση. Τα έσοδα των πωλήσεων διοχετεύονται αποκλειστικά στα «Αδεσποτούλια Ξάνθης», εξυπηρετώντας και στηρίζοντας τις ανάγκες του καταφύγιου.

Επιλέξτε λοιπόν, από τις πανέμορφες μπομπονιέρες με αρωματικά κεριά, σαπούνια, βεντάλιες ή κραγιόνια για τους μικρούς μας φίλους, και νιώστε υπέροχα γνωρίζοντας ότι η αγορά σας έχει στηρίξει ή έχει σώσει κάποιο ζωάκι σε άμεση ανάγκη.

Τα «Αδεσποτούλια Ξάνθης» είναι ένας φιλοζωικός, εθελοντικός σύλλογος αναγνωρισμένος από το κράτος που δραστηριοποιείται στην Ξάνθη από το 2013. Από τότε και μέχρι και σήμερα έχουν καταφέρει να διασώσουν και να περιθάλψουν περισσότερα από 3000 αδέσποτα ζώα.Επί καθημερινής βάσης 7 εθελοντές ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες φροντίζουν και περιθάλπουν περίπου 120 ζώα που βρίσκονται στο καταφύγιο προσφέροντας τους πάνω από όλα αγάπη, σιτίζουν αδέσποτα εκτός καταφυγίου και περισυλλέγουν ζώα που βρίσκονται σε άμεση ανάγκη για βοήθεια.

Ο σκοπός της ομάδας δεν εστιάζει μόνο στην διάσωση, στην περίθαλψη και στην αντιμετώπιση της κακοποίησης των ζώων αλλά και στην εκπαίδευση των πολιτών και την προαγωγή της φιλοζωίας σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Θεωρείται ένα από τα καλύτερα καταφύγια της Ελλάδας και είναι αναγνωρισμένο πανευρωπαϊκά για την πρωτοπορία του και το αδιάλειπτο και συνεχές έργο του.
Το καταφύγιο του συλλόγου εξαρτάται μόνο από δωρεές και την αγάπη των εθελοντών. Προκειμένου να συνεχίσουν το έργο τους και να καλύπτουν τα έξοδα του καταφυγίου καθώς και τα κτηνιατρικά έξοδα, που αφορούν την στείρωση και την περίθαλψη αδέσποτων ζώων έχουν πραγματοποιήσει διάφορες δράσεις.

Δράσεις της ομάδας Αδεσποτούλια Ξάνθης :

1. Έχει γράψει, τυπώσει και κυκλοφορήσει το πρώτο της βιβλίο με τίτλο «Αν λίγο με αγαπούσες». Το παραμύθι αυτό είναι μια προσπάθεια για να δημιουργηθεί το πρώτο γηροκομείο ζώων στην Ελλάδα. Ένα βιβλίο που μιλάει την αλήθεια σε δυο κουβέντες, παντρεύοντας τη θλίψη με την ελπίδα, όπως ακριβώς κάνει και ο δρόμος σε τόσα ζώα και φίλους εκεί έξω.

2. Έχει ανοίξει το πρώτο κατάστημα (charity shop) Υοur Good Karma Shop για αδέσποτα και βρίσκεται στην Ξάνθη. Συγκεντρώνουν μεταχειρισμένα είδη όπως, ρούχα, παπούτσια, τσάντες, βιβλία, βινύλια, διακοσμητικά, παιχνίδια, κοσμήματα σε άριστη κατάσταση με σκοπό να πουληθούν και να συγκεντρωθούν χρήματα για το καταφύγιο.

3. Έχει δημιουργήσει πανέμορφες μπομπονιέρες και σχέδια για γάμο και βάπτιση. Αυτές τις υπέροχες στιγμές της ζωής που η αγάπη περισσεύει δώστε και λίγη σε αυτές τις ψυχές. Αν παντρεύεστε ή βαφτίζετε το μονάκριβο σας πριν αποφασίσετε επισκεφτείτε τη σελίδα τους να δείτε τα σχέδια τους.

 

fil 01

fil 03a

filcollage

fil 17

fil 15

fil 13

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /