Τρία top wedding venues για έναν full of romance γάμο στην αριστοκρατική Μονεμβασιά

Επιβλητική, ατμοσφαιρική και αριστοκρατική η Μονεμβασιά είναι το ιδανικό καταφύγιο για τους αθεράπευτα ερωτευμένους. Εδώ που είναι το κατάλληλο μέρος για να ανθίσει η αγάπη σας, θα ζήσετε μοναδικές στιγμές φιλοξενίας, συνώνυμες του ελληνικού μεγαλείου.

Υπάρχουν μέρη όπου ο έρωτας έχει τον πρώτο λόγο. Μέρη όπου σε παρασύρει ένα αεράκι γεμάτο αισθησιασμό, ρομαντισμό, σε κάθε καλντερίμι, κάθε μονοπάτι, που σε κάνει να ερωτεύεσαι ξανά και ξανά. Υπάρχουν μέρη που κρατούν τη φλόγα δυνατή, ικανή να βάλει φωτιά στη καρδιά με τα πιο εκρηκτικά συναισθήματα.

Ο έρωτας είναι γιορτή και τι καλύτερο από να τον τιμήσετε στον απόλυτο προορισμό.

Επιβλητική, ατμοσφαιρική και αριστοκρατική η Μονεμβασιά είναι το ιδανικό καταφύγιο για τους αθεράπευτα ερωτευμένους. Εδώ η πέτρα αντανακλά το φως και μαζί καθρεφτίζονται στο  μαγευτικό γαλάζιο της θάλασσας. Και μέσα σε αυτό το ειδυλλιακό τοπίο γίνεστε πρωταγωνιστές της πιο υπεροχής ιστορίας.

Εδώ που είναι το κατάλληλο μέρος για να ανθίσει η αγάπη σας, θα ζήσετε μοναδικές στιγμές φιλοξενίας, συνώνυμες του ελληνικού μεγαλείου. Αν θέλετε έναν γάμο με φόντο μοναδικά τοπία και δυνατά ερωτικά vibes, τότε οργανώστε τον σε ένα από τα πιο πολυτελή wedding venues στο πιο ονειρικό σημείο της Μονεμβασιάς.

 dora petra 29 wheatfields

 

 

MONI EMVASIS LUXURY SUITES

Υποδεχτείτε τους καλεσμένους σας στο πιο όμορφο μπαλκόνι της Μεσογείου με ακαταμάχητη θέα στο υπέροχο γαλάζιο που εκπέμπει το Μυρτώο Πέλαγος και απογειώστε τον γάμο σας σε ένα περιβάλλον μοναδικής αισθητικής και κοσμοπολίτικης ατμόσφαιρας. Εδώ όπου ο ορισμός του ευ ζην συναντάει τις πολυτελείς υπηρεσίες, θα απολαύσετε ανεκτίμητες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας τόσο για τον γάμο σας όσο και για το honeymoon.

 

 

ΚΤΗΜΑ ΠΕΤΡΑ

Λουσμένο στο ιδιαίτερο φως της Μάνης και τη φυσική ομορφιά του περιβάλλοντος χώρου να πρωταγωνιστεί, το Κτήμα Πέτρα, συνδυάζει κομψότητα και πολυτέλεια που ικανοποιεί ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα. Η εμπειρια, η άριστη εξυπηρέτηση και η ασυναγώνιστη φιλοξενία δημιουργούν έναν timeless συνδυασμό για διοργανώσεις υψηλού επιπέδου. Συνδυάζοντας την ιδιαίτερη παραδοσιακή αρχιτεκτονική και τους 2 εντυπωσιακούς άνετους χώρους που διαθέτει, μπορείτε να πραγματοποιήσετε τόσο μια ανοιχτή εκδήλωση όσο και ένα κλειστό event. Τα 4 στρέμματα κήπου που το περιβάλλουν δημιουργούν μια καταπράσινη όαση, ενώ η μαγευτική του θέα στο πέλαγος, συμβάλλουν σε μια μοναδική bridal εμπειρία με την αίγλη που αρμόζει σε κάθε γάμο.

pfetra 3 med dsc5826

fpetra 1 panoramic final

 

 

ΚΤΗΜΑ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

Το Κτήμα Εσπερίδες στη Μονεμβασιά Λακωνίας σας υπόσχεται έναν παραμυθένιο γάμο. Η πανέμορφη καταπράσινη έκταση με τους φροντισμένους κήπους και η υπέροχη θέα, αποτελεί ένα ιδανικό σκηνικό για τον γάμο των ονείρων σας. Στο Κτήμα Εσπεριδες τόσο η κομψότητα, η εκλεπτυσμένη αισθητική αλλά και η τέχνη της ζεστής φιλοξενίας, δημιουργούν ένα περιβάλλον που αναδεικνύει κάθε κοινωνικό γεγονός που θέλετε να μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας. Εδώ η εμπειρία της ομάδας, θα σας οδηγήσει στη καλύτερη δυνατή εκδοχή της δεξίωσης που επιθυμείτε, ενώ απολαμβάνετε upgraded παροχές και αριστοτεχνικά γαστρονομικές επιλογές σε ολόκληρη τη Πελοπόννησο και στις γύρω περιοχές της Μάνης, όπως το Γύθειο και η Ελαφόνησος.

monemvasiaparou10

monemvasiaparou02

monemvasiaparou01

 

Ακολουθήστε τον έρωτα στα πιο ρομαντικά μονοπάτια της Μάνης και οργανώστε έναν γάμο δίχως προηγούμενο στην εκρηκτική Μονεμβασιά!

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /