Skyfall Cocktail & Food Bar

Markou Mousourou 11636, Athens
+30 210 9210098
Contact Skyfall Cocktail & Food Bar

Skyfall Restaurant Bar: Αγγίξτε την ευτυχία, κάτω από τον έναστρο Αθηναϊκό ουρανό

Απογειώστε την πιο όμορφη ημέρα της ζωής σας, κάτω από ένα πέπλο χιλιάδων αστεριών. Αφεθείτε σε μια ξεχωριστή bridal εμπειρία, όπου η πολυτέλεια συναντάει την κομψότητα και μαζί δημιουργούν το ιδανικό έδαφος για τον πιο τέλειο γάμο. Στο Skyfall, ένα εντυπωσιακό open air σκηνικό, κάτω από τον υπέροχο Αθηναϊκό ουρανό και με μαγευτικό φόντο την πιο εκθαμβωτική θέα της Ακρόπολης, γίνεται ο πιο glamorous οικοδεσπότης για events υψηλών προδιαγραφών.

Ο εσωτερικός δύο επιπέδων χώρος του, καθώς και η ονειρική ταράτσα, φιλοξενούν αριστοτεχνικά την πιο όμορφη γιορτή σας, διατηρώντας την ειδυλλιακή του οπτική στα πιο εμβληματικά spots της Αθήνας .
Η έμπειρη ομάδα του, διοργανώνει αξέχαστα happenings με συνέπεια, άρτια εξυπηρέτηση και φαντασία και συνθέτει μαζί με εσάς το πιο γλυκό γαμήλιο παραμύθι, σύμφωνα με τα γούστα σας, τις προτιμήσεις σας και τον αριθμό των καλεσμένων σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε μια luxurious δεξίωση, ή σε ένα elegant cocktail party και υποδεχτείτε τους καλεσμένους σας σε ένα chic κάλεσμα με εκλεπτυσμένο finger food, είτε προσκαλέστε τους σε μια fine dining εμπειρία με πλούσιο buffet, δια χειρός καταξιωμένου chef.
Η απόλυτη επιλογή για city lovers και όχι μόνο δεν είναι πια μυστικό. Το Skyfall με την ρομαντική του διάθεση και την classy του ατμόσφαιρα, σας υπόσχεται το wedding party των ονείρων σας δίπλα στο άλλο σας μισό, κάτω από μια υπέροχη βροχή από πυροτεχνήματα κάθε στιγμή του χρόνου!

Μάρκου Μουσούρου 1, Αθήνα, τηλ.: 2109210098
Fb.: Skyfall Bar
Insta: skyfall_bar
www.skyfallbar.gr

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /