Cassidy & Richard: Floral chic γάμος στη Σαντορίνη με φόντο την μαγευτική καλντέρα!

Ο γάμος, η γνωριμία αλλά και όλη η ζωή της Cassidy με τον Richard, ξεχειλίζουν ρομαντισμό και έρωτα, με φόντο το πιο γνωστό και μαγευτικό ηλιοβασίλεμα στην πανέμορφη Σαντορίνη.

Ο γάμος, η γνωριμία αλλά και όλη η ζωή της Cassidy με τον Richard, ξεχειλίζουν ρομαντισμό και έρωτα. Ένα σημείωμα στο αυτοκίνητο έφερε την πρώτη γνωριμία και έπειτα από πολλά εμπόδια, μετακομίσεις αλλά και σχέση από απόσταση, η αγάπη και η πίστη ένωσε το ζευγάρι με φόντο το πιο γνωστό και μαγευτικό ηλιοβασίλεμα στην πανέμορφη Σαντορίνη.

Ο γάμος απόλυτα floral, αφού τα λουλούδια αποτελούν πραγματική αδυναμία της νύφης. ´Ετσι για τη διακόσμηση, δεν θα μπορούσαν να μην κλέψουν την παράσταση εντυπωσιακά μπουκέτα συνθέσεων τόσο κατά την τελετή όσο και στη δεξίωση.

Τον ανθοστολισμό επιμελήθηκαν οι καλλιτέχνες του είδους από το Flowery, που χάρισαν στη μαγευτική θέα ακαταμάχητα pop χρώματα απογειώνοντας το τοπίο.

Η Cassidy θέλοντας να χαρίσει σε εκείνη και στον σύζυγο της μια αξέχαστη bridal εμπειρία σε έναν ξεχωριστό προορισμό θέλησε να οργανώσει τον τέλειο γάμο. Κάτι που κατάφερε με την συμβολή του Κώστα Χήτα planner guru του Lifetime Affair που έκανε πραγματικότητα ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια που η νύφη ονειρεύτηκε για την πιο όμορφη μέρα. Οι ιδιαίτερες πινελιές έδωσαν ένα ξεχωριστό touch στην εκδήλωση και γέμισαν το ζευγάρι με τις πιο υπέροχες αναμνήσεις.

Τα ρομαντικά κεριά που ανέδιδαν το ζεστό τους φως την ώρα της δεξίωσης, τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα, το elegant στήσιμο του τραπεζιού αλλά και η συνέπεια στις μουσικές επιλογές της νύφης, έκαναν την ατμόσφαιρα να ξεχειλίζει από συναισθήματα που ζει κανείς once a lifetime!!

Σε μια τέτοια τοποθεσία όπου η θέα κόβει την ανάσα, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι φωτογραφίες έργα τέχνης που μοιράστηκε το ζευγάρι με μια από τις πιο έμπειρες του είδους, για τις πιο αξέχαστες στιγμές τους.

Ο φωτογραφικός φακός της Cara Mia απαθανάτισε τα highlights του event την ώρα του δειλινού τις πιο μαγευτικές ώρες, στα πιο ειδυλλιακά σημεία του νησιού!

 

 

cassidyrichard01 

cassidyrichard02

cassidyrichard03

cassidyrichard04

 cassidyrichard05

cassidyrichard06

cassidyrichard07

cassidyrichard08

cassidyrichard09

cassidyrichard10

cassidyrichard11

 cassidyrichard12

cassidyrichard13

cassidyrichard14

cassidyrichard15

cassidyrichard17

cassidyrichard18

cassidyrichard19

cassidyrichard20

cassidyrichard21

 cassidyrichard23

cassidyrichard24

cassidyrichard25

cassidyrichard26

 cassidyrichard27

cassidyrichard28

cassidyrichard29

cassidyrichard30

cassidyrichard31

cassidyrichard32

cassidyrichard33

cassidyrichard34

 cassidyricharde01

cassidyricharde02

cassidyricharde03

cassidyricharde04

cassidyricharde05

cassidyrichard35

cassidyrichard36

 cassidyrichard37

cassidyrichard38

cassidyrichard39

cassidyrichard40

cassidyrichard41

 

 

Wedding Florals: Flowery

Wedding Planner: Lifetime Affair

Wedding Photography: Cara Mia

Wedding Dress: Coastal Knot Bridal in Raleigh, NC, USA

Wedding Shoes: Manolo Blahnik

Groom's Attire:The Black Tux

Invitations: Handmade

Wedding Venue: Divine Cave Experience

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /