Τα τρία brands του οίκου Justin Alexander που συνθέτουν την απόλυτη παλέτα ακαταμάχητης θηλυκότητας και elegant δημιουργίας.

 Ανακάλυψε 3 μοναδικές bridal συλλογές για νύφες που θέλουν να ξεχωρίζουν!

 

υτή η μοναδική στιγμή όπου φίνα υφάσματα γλιστρούν πάνω στην επιδερμίδα σου σαν ένας ορμητικός χείμαρρος κομψότητας και ομορφιάς, όταν το δροσερό σατέν χαϊδεύει απαλά τη σιλουέτα σου και περιγράφει με φινέτσα κάθε γραμμή του σώματος σου, καθώς πολυτελείς δαντέλες αγκαλιάζουν γλυκά με λεπτομέρεια νυφικά αριστουργήματα, τότε σίγουρα αυτή είναι μια στιγμή Justin Alexander. Μια στιγμή όπου ο καθρέφτης σου δεν κάνει λάθος. Είσαι εσύ στην πιο όμορφη εκδοχή του εαυτού σου. Σίγουρη, γοητευτική, ακαταμάχητη. Κάθε συλλογή, κάθε κομμάτι του διάσημου οίκου, μονοπωλεί με τις δημιουργίες του τόσο διεθνή και εγχώρια bridal fashion editorial, όσο και την επιλογή κάθε bride to be για την πιο παραμυθένια ημέρα της ζωής της.
Πιστός στην ποιότητα, στον μοντέρνο σχεδιασμό και τις πολυτελείς λεπτομέρειες, ο οίκος Justin Alexander σου συστήνει 3 brands που θα λατρέψεις και σου αποκαλύπτει μερικά από τα πιο πολύτιμα μυστικά μιας αξέχαστης νυφικής εμφάνισης.

 

 

Misty Roses by Sincerity

 Διαχρονικό class με ρομαντικό touch Ανάμεσα σε παραμυθένια νυφικά που ξεπηδούν από εικόνες φαντασίας με πλούσιες αφράτες φούστες και λαμπερές λεπτομέρειες που ακτινοβολούν, ανάμεσα σε πολύτιμα υλικά και γραμμές που εφαρμόζουν τέλεια στο γυναικείο σώμα το brand Sincerity του οίκου Justin Alexander αποτελεί ύμνο στην κλασική νύφη, που αναζητά το απόλυτο πριγκιπικό φόρεμα, το νυφικό των ονείρων της. Διαχρονικά σύνολα, ονειρικά φορέματα μπλέκονται έντεχνα με νέες σιλουέτες και εμπλουτίζονται από fashion statements κομμάτια που οδηγούν κάθε bridal παρουσία σε άλλο επίπεδο. Η γοητεία, το class και ο αισθησιασμός τονίζεται κάτω από λεπτομέρειες μεταξωτής δαντέλας καθώς και απλικέ περίτεχνους στολισμούς λουλουδιών. Το τριαντάφυλλο σύμβολο της ομορφιάς, του έρωτα και φυσικά του γάμου, από τα αρχαία χρόνια μέχρι και σήμερα, πρωταγωνιστεί στη συλλογή με τίτλο Misty Roses και χαρίζει έμπνευση και ρομαντισμό σε κάθε item ξεχωριστά. Τα φορέματα της συλλογής αιθέρια και ρομαντικά είναι ιδανικά για τη νύφη που αναζητά διαχρονική φινέτσα με ένα twist κοριτσίστικης διάθεσης και φλογερού ταμπεραμέντου. Ανακάλυψε το δικό σου Justin Alexander φόρεμα που θα σε οδηγήσει ακαταμάχητη στα σκαλιά της εκκλησίας. Με την συλλογή Fall/Winter 2023 “Time to fall in love” inspired από την ομορφιά και την αρμονία των εποχών αλλά και τα brands Adore, Lillian West και Sincerity που απογειώνουν κάθε bride-to-be, ετοιμάσου να λάμψεις όποιος κι αν είναι ο τύπος σου!

 

sincerity 01F parou

sincerity 02F

sincerity 03F

 

 

 

 Sweet Rebels by Adore

Δυναμισμός και επαναστατικές γραμμές Ένα brand που αντιπροσωπεύει τη νύφη του σήμερα. Όμορφη, δυναμική, σέξι, μοντέρνα που τάσσεται υπέρ της άνεσης και ανατρέπει στιλιστικά όλα τα δεδομένα. Φτιαγμένη και εμπνευσμένη για όλα τα προοδευτικά κορίτσια που τολμούν να πειραματιστούν, να παίξουν με όλα όσα τα αναδεικνύουν. Φορώντας ένα νυφικό Adore είσαι έτοιμη να γράψεις τη δική σου ιστορία. Μια ιστορία ομορφιάς, κομψότητας και κοσμοπολίτικης θηλυκότητας. Οι γραμμές της συλλογής Fall/Winter 2023 Sweet Rebels, είναι ανάλαφρες, αέρινες, σαγηνευτικές, με edgy σχεδιασμό σε συνδυασμό με ανεπιτήδευτες πινελιές και έντονες αντιθέσεις. Μεταμορφώνουν το πιο ρομαντικό ένδυμα σε μια φρέσκια προσιτή εμφάνιση, με τόλμη και φαντασία. Μέσα από την Adore Collection του Οίκου Justin Alexander, η νύφη ξεφεύγει της ρομαντικής εύθραυστης εικόνας της και γίνεται η γυναίκα του σήμερα, ο πιο ξεχωριστός εαυτός της. Μια δυναμική, επαναστάτρια, που μάχεται για όλα όσα αγαπάει.

 

adore 01f parou

adore 02f parou

adore 03f parou

 

 

 

 Lackawanna by Lillian West

 Αισθησιασμός και sexy κομψότητα Μια ιστορία αγάπης και άσβεστου πάθους, ένας έρωτας που σιγοκαίει με την πρώτη ματιά, φέρνει την έμπνευση στην Lillian West για να δημιουργήσει μια συλλογή για φλογερές γυναίκες που μεταμορφώνονται στην απόλυτη νυφική οπτασία. Η νύφη για την Lillian West είναι ελεύθερη, γελάει με την ψυχή της, έχει μια ασυγκράτητη δίψα για ζωή και νέες περιπέτειες, παθιάζεται με όλα όσα την κάνουν ευτυχισμένη, είναι πιστή στους ανθρώπους και τις σημαντικές αξίες της ζωής και πιστεύει στην αγάπη και την έννοια του μαζί. Οι δημιουργίες της συλλογής Fall/Winter 2023 με τίτλο Lackawanna, είναι ρομαντικές με ασυμβίβαστο sexyness και μικρές boho πινελιές, κομψά αριστουργήματα που χαρίζουν λάμψη, δυναμισμό, άνεση και γοητεία, κάνοντας παράλληλα τη νύφη να μοιάζει με αερικό.

 

lw 01f parou

lw 02f parou

lw 04F

                                                                                                                                    ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ JUSTIN ALEXANDER, SINCERITY, ADORE, LILLIAN WEST 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /