Ktima Exotica

Eρχείας 30
ΚΟΡΩΠΙ
+30 2108067268
6932 904363
Contact Ktima Exotica

Στο Κτήμα Exotica ό γάμος σας γίνεται γιορτή μέσα σε μία καταπράσινη τροπική όαση

 

Tα πιο όμορφα πράγματα στη ζωή γεννιούνται όταν οι άνθρωποι ενώνουν τις δυνάμεις τους και πορεύονται μαζί για να χτίσουν κάτι με αγάπη και αφοσίωση στον στόχο τους.Κάπως έτσι, σκέφτηκαν ο Νίκος Λουκίδης και η σύζυγός του, Μαρία και μετά από εμπειρία δεκαετιών στον ανθοστολισμό γάμων, βαπτίσεων και λοιπών κοινωνικών και επαγγελματικών εκδηλώσεων με το ανθοπωλείο Exotica Flowers, αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα. Να μετατρέψουν το κτήμα τους σε έναν ειδυλλιακό χώρο δεξιώσεων, όπως αυτόν στον οποίο θα ήθελαν να ενώσουν τις ζωές τους αν ήταν και οι ίδιοι μελλόνυμφοι.
Το αποτέλεσμα ήταν η δημιουργία του Κτήματος Exotica, μίας καταπράσινης όασης στο Κορωπί με τροπικά φυτά, τεράστιους κάκτους και επιβλητικούς φοίνικες που παντρεύονται με την πέτρα και το ξύλο σε μία έκταση 10 συνολικά στρεμμάτων, μοναδικής φυσικής ομορφιάς.

Στον εξωτερικό του χώρο λειτουργεί το πετρόχτιστο εκκλησάκι των Εισοδίων της Θεοτόκου, ενώ υπάρχει και μία κατοικία για το φρεσκάρισμα της νύφης και του γαμπρού μετά την τέλεση του μυστηρίου και πριν την έναρξη της δεξίωσης του γάμο τους.

Το Κτήμα Exotica διαθέτει επίσης και εσωτερικό χώρο δεξιώσεων, καθώς και parking με προσωπικό φύλαξης. Παράλληλα, συνεργάζεται με επιλεγμένες εταιρείες catering και με δικό του DJ. Οι ιδιοκτήτες αναλαμβάνουν προσωπικά την ξενάγηση και την ενημέρωση των ζευγαριών που σχεδιάζουν το γάμο τους στο κτήμα, για να κάνουν πραγματικά μοναδική την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους με σεβασμό, φροντίδα και ασύγκριτη φιλοξενία.

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /