Προσκλητήρια Μagisses: Δημιουργικότητα και sur mesure σχεδιασμός για προσκλητήρια τόσο ιδιαίτερα όσο και το νυφικό σας

Το δημιουργικό γραφείο ΜΑGISSES σχεδιάζει και παράγει προσκλητήρια σε μοντέρνες και κλασσικές γραμμές για τον γάμο, την βάπτιση και κάθε είδους event. Aπευθύνεται στα ζευγάρια που αναζητούν το τέλειο προσκλητήριο αλλά και σε επαγγελματίες- event planners καθώς και σε καταστήματα ειδών γάμου - βάπτισης.

MAGISSES TIFFANY

 

Με κύριο προϊόν τα προσκλητήρια το ατελιέ ΜΑGISSES δημιουργεί εμπνευσμένες και ιδιαίτερες συλλογές σε μεγάλη ποικιλία και θεματικές ενότητες. Floral, γεωμετρικά, ρομαντικά, κλασσικά, μοντέρνα ή χιουμοριστικά το ατελιέ μπορεί να καλύψει τις ανάγκες κάθε είδους event. Η δημιουργικότητα της Άννας Καραμπέτσου και της Μαργαρίτας Θωμαϊδου καλύπτουν τις πιο απαιτητικές και δύσκολες προδιαγραφές. Μοναδικός και sur mesure σχεδιασμός ανά περίπτωση είναι η φιλοσοφία και ο τρόπος λειτουργίας του ατελιέ ΜAGISSES.  Στόχος πάντα είναι η δημιουργία ενός ξεχωριστού ύφους και στυλ τόσο ιδιαίτερο όσο και αυτό του γάμο σας.

Θα βρείτε τα προσκλητήρια, μπομπονιέρες και τα υπόλοιπα υπέροχα προϊόντα ΜΑGISSES σε συνεργαζόμενα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

 MAGISSES SEASOUL

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /