ALL AROUND EVENTS -σχεδιάζουν την ομορφότερη μέρα της ζωής σας!

 Η ομάδα της Αll Around Events αγαπάει την πολυτέλεια και την κομψότητα! Στόχος και φιλοσοφία τους είναι η προσιτή πολυτέλεια με κάθε eventειδικά σχεδιασμένο, customtailoredκαι προτίστως ξεχωριστό.. Με την πολυετή τους εμπειρία στον σχεδιασμό και τη διαχείριση επιτυχημένων κοινωνικων και εταιρικών event, σας εξασφαλίζουν ένα επιτυχημένο event!

Ό,τι και αν επιλέξετε, κλειστό ή ανοιχτό γάμο, βάπτιση, εντός Αττικής ή σε οποιοδήποτε άλλο μέρος της Ελλάδας, η εκδήλωση σας θα να είναι προσεκτικά σχεδιασμένη μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Σε συνεργασία με ξεχωριστούς χώρους και κορυφαία catering σχεδιάζουν και προτείνουν τις ιδέες και εσείς επιλέγετε αυτήν που εκφράζει τις επιθυμίες σας και ταιριάζει στην προσωπικότητα σας. Η συνολική εκτέλεση και συντονισμός διεκπεραιώνονται ολοκληρωτικά από την έμπειρη ομάδα τους, π.χ. η εκκλησία, η δεξίωση, η διακόσμηση, τα προσκλητήρια, ο φωτογράφος και ούτω καθεξής.

Βασική πολιτική της All Around Events βασίζεται στη πεποίθηση πως μία επιτυχημένη εκδήλωση δεν είναι απαραίτητα και απρόσιτη. Συνεπώς, μέσα στις βασικές υπηρεσίες συμπεριλαμβάνεται τόσο ο προϋπολογισμός όσο και η διαχείριση του budget σας. Φιλοσοφία της All Around Events είναι να δημιουργήσουν για εσάς ένα υπέροχο αποτέλεσμα βασισμένο στην αισθητική και στην κομψότητα.
Στόχος τους ο εξατομικευμένος σχεδιασμός, η μοναδικότητα και το προσωπικό στυλ, ώστε να πραγματοποιήσουν ότι έχετε ονειρευτεί για την ξεχωριστή σας μέρα.

 

all around 09

all around 05

all around 04

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ALL AROUND EVENTS ΕΔΩ

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /