Η Kivotos των λουλουδιών στις Κυκλάδες βρίσκεται στην Άνδρο

Έμπνευση, κομψότητα και μοναδική ποιότητα, είναι τα συστατικά της Ειρήνης Γαρδέλη, για έναν εντυπωσιακό Ανδριώτικο γάμο.

Αν ονειρεύεστε ένα νησιώτικο γάμο ή μία βάπτιση στις αποχρώσεις του λευκού και του μπλε, τότε η Kivotos είναι ένας ακόμα, εξαιρετικός λόγος για να επιλέξετε την πανέμορφη Άνδρο, σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα.

Στην αρχοντική Χώρα βρίσκεται το ανθοπωλείο Kivotos της Ειρήνης Γαρδέλη, που ειδικεύεται σε μοναδικούς ανθοστολισμούς γαμήλιων τελετών, βαπτίσεων και δεξιώσεων. 

Με γνώμονα την άριστη ποιότητα, τη δημιουργικότητα και την επιμονή στη λεπτομέρεια, η ομάδα της Kivotos συνδυάζει τις εμπνευσμένες ιδέες της με τις δικές σας επιθυμίες. Με ευγένεια και αστείρευτη προθυμία,  η Ειρήνη κάθε φορά, θα δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό γαμήλιο σκηνικό από τον πιο απλό μέχρι τον πιο απαιτητικό στολισμό (αψίδες, ταβάνια με κρεμαστά λουλούδια).

«Οι δύσκολες προσκλήσεις είναι πάντα χαρά και έμπνευση για εμάς. Κύριος στόχος άλλωστε, όπως υπογραμμίζει και η ίδια, είναι το χαμόγελό σας, αλλά και «να σας ταξιδέψουμε στην πιο όμορφη στιγμή της ζωής σας».

 

kiv aa 19n 800

kiv 03.bride with bouquet

kiv par blue 1

kiv par 02 600

kiv-par-church-600F.jpg

kiv par 03 800

                    ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ & ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /