Aegean Castle

Agia Eleousa, Palaiopolis
ANDROS
+30 22820 42100

Στο Aegean Castle στην Άνδρο θα ζήσετε έναν παραμυθένιο γάμο στην καρδιά του Αιγαίου

Τα πιο όμορφα παραμύθια δεν είναι βγαλμένα από φαντασιακούς κόσμους, αλλά από τη ζωή, εμείς τα φτιάχνουμε κι ένα κάστρο εναρμονισμένο με την καταπράσινη φύση που το περιβάλλει και την απεραντοσύνη που προσφέρει στο γαλάζιο της θάλασσας είναι η απόδειξη.

Το Aegean Castle βρίσκεται στην κεντρική Άνδρο, στους πρόποδες του όρους Πέταλο στην αρχαία πόλη της Παλαιόπολης, πολύ κοντά στο κοσμοπολίτικο Μπατσί.

Με τις βεράντες του να είναι μετέωρες ανάμεσα σε γη και ουρανό, σύννεφα και κρυστάλλινη θάλασσα, είναι ένα κάστρο στην καρδιά του Αιγαίου σχεδιασμένο βάσει της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής του νησιού και δικαίως συγκαταλέγεται στα καλύτερα ξενοδοχεία της χώρας: παντρεύει τη διακριτική πολυτέλεια με την άνεση, τη γαλήνη και φυσικά, με την άριστη ποιότητα και τον επαγγελματισμό.

Προσφέρει μία πρωτόγνωρη εμπειρία διαμονής (αποτελείται από 6 πολυτελείς σουίτες) με έμφαση στην ιδιωτικότητα και την ικανοποίηση των αισθήσεων, γι’ αυτό και αποτελεί ιδανική επιλογή για γαμήλιο ταξίδι. Όπως επίσης και για τη δεξίωση του γάμου, που μπορεί να πραγματοποιηθεί στους πανέμορφους και φιλόξενους εσωτερικούς ή εξωτερικούς του χώρους με τη γαστρονομικού επιπέδου παραδοσιακή ελληνική κουζίνα να κλέβει τις εντυπώσεις.

Και κάπως έτσι, στο Aegean Castle, η πιο όμορφη στιγμή της ζωής σας μεταμορφώνεται στο πιο μαγευτικό παραμύθι.

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /