Andrea & Alexis: Αριστοκρατικός γάμος στην καρδιά της Αθήνας

Στην σκιά της Ακρόπολης η Andrea και ο Alexi έδωσαν όρκους αιώνιας αγάπης στον γάμο των ονείρων τους γεμάτο κλασική κομψότητα και κοσμοπολίτικο αέρα.

Tο Πάσχα είναι μια γιορτή που φέρνει τους ανθρώπους κοντά, αλλά για κάποιους συγκεκριμένους μπορεί να αποτελέσει την έναρξη μιας ιστορίας αγάπης. Ο λόγος για την Andrea και τον Alexi -και οι δύο κυπριακής καταγωγής- όπου γνωρίστηκαν την ημέρα του Επιταφίου στην ορθόδοξη εκκλησία του Λονδίνου στο οποίο κατοικούν και τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Το 2021 αποφασίζουν να ταξιδέψουν στην Μπολόνια για την πρόταση γάμου ωστόσο η πανδημία είχε άλλα σχέδια. Βέβαια, η πραγματική αγάπη δεν πτοείται καθώς ο Alexi μεταμόρφωσε το διαμέρισμά τους σε ιταλική τρατορία για να ζητήσει με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο από την αγαπημένη του να ενώσουν τις ζωές τους.

 

Έτσι λοιπόν, για την επισφράγιση της αγάπης τους επέλεξαν μια πόλη που αγαπούν ιδιαιτέρως, την Αθήνα, στρέφοντας την προσοχή τους στα πιο γοητευτικά της σημεία στο κέντρο, τον ιερό ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτη στο Κολωνάκι και το εντυπωσιακό rooftop του Royal Olympic στην αγκαλιά της Ακρόπολης.

 

Το ζευγάρι ονειρευόταν ένα αριστοκρατικό και διαχρονικό ύφος σε κάθε λεπτομέρεια και η εταιρεία Eclectic Events το έκανε πράξη με τον πιο chic τρόπο, χάρη στην τεράστια εμπειρία της. Από την royal εμφάνιση της νύφης με off the shoulder πριγκιπικό νυφικό και το λευκό σμόκιν σε στυλ James Bond του γαμπρού μέχρι την πλούσια ανθοδέσμη με σομόν τριαντάφυλλα και την πολυτελή διακόσμηση των τραπεζιών με επίχρυσα σερβίτσια, όλα σε αυτό τον γάμο χαρακτηρίζονταν από ένα αριστοκρατικό άγγιγμα και ευρωπαϊκό αέρα. Φωτογραφίες διάχυτου ρομαντισμού εξασφάλισε για ακόμα μια φορά ο φακός του George Pahountis, ενώ την βιντεογράφηση των τρυφερών στιγμών αλλά και του ξέφρενου πάρτι με τις φωνές των Κέλλυ Κελεκίδου και Κυριάκου Γεωργίου ανέλαβε η In Oblivion.

 

andrealexis01

andrealexis02

 andrealexis03

andrealexis04

andrealexis05

andrealexis06

 andrealexis07

andrealexis08

andrealexis09

andrealexis10

andrealexis11

andrealexis12

andrealexis13

andrealexis14

andrealexis15

andrealexis16

 andrealexis17

andrealexis18

andrealexis19

andrealexis20

andrealexis21

 andrealexis22

andrealexis23 

andrealexis24

 andrealexis25

andrealexis26

andrealexis27

 andrealexis28

andrealexis29

andrealexis30

andrealexis31

 andrealexis32

 

Wedding Planning & Design: Eclectic Events 
Wedding Photography: George Pahountis 
Cinematography: In Oblivion 
Wedding Dress: bespoke 
Bridal Shoes: Dune London 
Grooms Attire: Hawes and Curtis and Eton Shirts
Venue: Royal Olympic Hotel
Tableware: Verona Events
DJ, Sound & Lighting: Giorgos Missirlis 
Live music: Kelly Kelekidou and Kyriacos Georgiou  
MUA: Evi Karali 
Hair: Evi Lepenioti   
Limo: El Classico Vintage Cars
Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /