Eclectic Events

44 Pileos St.
ATHENS-GREECE
+306972694929 +306974183171

Η Eclectic Events κάνει τις επιλογές για τον γάμο των ονείρων σας έμπνευσή της με όραμα, φροντίδα και συνδιαλλαγή 

Εμπνεόμενες από δύο quotes που υμνούν την ομαδική δουλειά και ενδυναμώνουν την πίστη στον εαυτό μας, (η οσκαρική ηθοποιός Audrey Hepburn είχε πει κάποτε «Τίποτα δεν είναι αδύνατο, η ίδια η λέξη λέει ότι είμαι δυνατός», ενώ ο επιχειρηματίας και συγγραφέας Reid Hoffman είχε υπογραμμίσει «Ανεξάρτητα από το πόσο λαμπρό είναι το μυαλό ή η στρατηγική σου, αν παίζεις σόλο παιχνίδι, πάντα θα χάνεις από μία ομάδα»), η Αγγελική Καρναχωρίτη και η Βίλλυ Ανδροβιτσανέα διατηρούν μία εταιρεία οργάνωσης γάμου και λοιπών κοινωνικών αλλά και επαγγελματικών εκδηλώσεων, που δεν θεωρείται τυχαία από τις καλύτερες στο είδος της.

 

Η Αγγελική είναι η ιδρύτρια και η ιδιοκτήτρια και η Βίλλυ η συνιδιοκτήτρια της Eclectic Events, που με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας και με ένα ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων επαγγελματιών σε όλη τη χώρα (φωτογράφους, ανθοπώλες, make up artists, κ.ά.) προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών με φροντίδα, δέσμευση και συνολική επίβλεψη της διαδικασίας. 

 

Εκείνο όμως που ξεχωρίζει την ομάδα της εταιρείας είναι ότι αφουγκράζεται τις σκέψεις σας, αγκαλιάζει τις ανάγκες σας και τις μετουσιώνει με τόλμη σε έμπνευση, φαντασία και δημιουργία ώστε να κάνει πραγματικότητα τον γάμο των ονείρων σας. 

 

Όπως δηλώνουν άλλωστε οι δύο γυναίκες που αποτελούν την ψυχή της Eclectic Events: «Μας αρέσει να δεχόμαστε προκλήσεις, να ανταποκρινόμαστε σε κάθε ευκαιρία και να καταλήγουμε στο καλύτερο αποτέλεσμα. Αυτό είναι που μας πάει ένα βήμα παραπέρα, ως επαγγελματίες αλλά και ανθρώπους».

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /