Ένας ρουστίκ γάμος στην Κρήτη- Sarah & Chris

O πανέμορφος, rustic γάμος των Sarah & Chris έγινε στην Κρήτη στο υπέροχο κτήμα Αgreco. Oι ευτυχισμένες στιγμές απαθανατίστηκαν από τον φακό της destination photographer ΗannaMonika και η wedding planner Annika Pappa (Μοmentos) που σχεδίασε και συντόνισε το event, μας περιγράφει το σκηνικό μεταφέροντας μας τον παλμό της ημέρας.


"H Sarah και ο Chris ταξίδεψαν στην ονειρική Κρήτη για έναν ιδιαίτερο σκοπό, την εύρεση του χώρου που θα φιλοξενούσε τον rustic destination γάμο των ονείρων τους!   Κατάλαβαν ότι βρήκαν ακριβώς αυτό που έψαχναν μόλις αντίκρισαν «το διαμάντι του στέμματος» ανάμεσα στα κτήματα γάμου, ένα πραγματικό κόσμημα σε στυλ αγροικίας.  Με έντονο rustic χαρακτήρα, ο μαγευτικός χώρος της Αgreco  ξεχώρισε για τον αυθεντικό και παραδοσιακό του χαρακτήρα, με τους κυματιστούς αμπελώνες και πυκνούς ελαιώνες και με θέα το Κρητικό πέλαγος. Πραγματικά μαγεμένοι από το  υπέροχο φυσικό περιβάλλον ένιωσαν ενθουσιασμένοι με την επιλογή τους!  Μας άφησαν να τους καθοδηγήσουμε με όλα τα υπόλοιπα της οργάνωση του γάμου τους!  Ενώ ήξεραν ακριβώς τι ήθελαν, εντούτοις ήταν ανοιχτοί στις συμβουλές και προτάσεις μας... η συνεργασία μαζί τους πραγματικά ήταν τέλεια!

Από την στιγμή που τους γνωρίσαμε καταλάβαμε πόσο ξεχωριστοί ήταν οι Sarah & Chris, καθώς αγκάλιασαν την πραγματική έννοια και σκοπό του γάμου, τον εορτασμό της αγάπης και αφοσίωσης τους, περιτριγυρισμένοι από τα αγαπημένα τους πρόσωπα και φίλους!

Επιθυμία τους ήταν η αίσθηση ρομαντισμού υπό το φως των κεριών με εντυπωσιακό ανθοστολισμό. Προστέθηκαν πολύγωνα κηροπήγια με χρυσές λεπτομέρειες στο τραπέζι της δεξίωσης καθώς και γιρλάντες από ελιά και ευκάλυπτο στο συνολικό decor τελετής και δεξίωσης. Τα λεπτά λευκά τριαντάφυλλα ολοκλήρωσαν το υπέροχο γαμήλιο σκηνικό!

Το ζεύγος ήθελε πινελιές που θύμιζαν Ελλάδα, τόσο στη τελετή όσο και στη δεξίωση, έτσι προσθεσαμε  τα γυάλινα γούρια «μάτι» για καλή τύχη,  και τις μπομπονιέρες που ήταν μικρά χαριτωμένα μπουκαλάκια με ελαιόλαδο!

Οι Sarah & Chris φρόντισαν οι καλεσμένοι τους να νιώσουν ιδιαίτεροι και πολύτιμοι κατά τη διάρκεια της ξεχωριστής τους ημέρας, με χειρονομίες όπως τις πολυάριθμες μεταφορές όλων και ειδικά της πολυαγαπημένης τους γιαγιάς!  Όλοι οι καλεσμένοι ένοιωσαν ξεχωριστοί χάρη στην γεvναιόδωρη φροντίδα και προσοχή που τους δόθηκε από το ευγενικό ζευγάρι.

Τα προσκλητήρια και μενού ήταν επίσης εντυπωσιακά, ειδικά σχεδιασμένα για να ταιριάζουν με τον rustic χαρακτήρα του κτήματος. Για την πολυαναμενόμενη στιγμή του κάθε γάμου, oι Sarah & Chris ένωσαν τα χέρια για την κοπή της τούρτας η οποία ήταν διακοσμημένη με ελιά και άλλα φυλλώματα του κτήματος."

 

hm 02

hm 03

hm 04

hm 05

hm 06

hm 07

hm 08

hm 09

hm 10

hm 11

Photography: HannaMonika Wedding Photography
Planning & Coordination: Moments Weddings & Events
Venue: Agreco Farms Flowers: Oneiranthi Hair & Make up: Michalis Tsotras Rentals: Moments Weddings & Events

Dj: Festive Wedding Dress: Whistles Bridal Shoes: Be Mine Groom’s Attire & Shoes: Topman

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /