Ο παραμυθένιος γάμος του Σταύρου Νιάρχου με την Ντάσα Ζούκοβα, πρώην σύζυγο του Αμπράμοβιτς

Ο Eλληνας μεγιστάνας, Σταύρος Νιάρχος, παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Ντάσα Ζούκοβα, σε μια λαμπερή τελετή στο χιονισμένο Σεν Μόριτζ της Ελβετίας.

Το ζευγάρι, αλλά και οι καλεσμένοι φιλοξενούνται στο 5 αστέρων ξενοδοχείο Kulm, το οποίο ανήκει στην οικογένεια του γαμπρού, όπου πραγματοποιήθηκαν οι εορτασμοί του γάμου, οι οποίο κράτησαν ολόκληρο το Σαββατοκύριακο. Το ξενοδοχείο έχει θέα σε λίμνη και τις Άλπεις. Το ζευγάρι παντρεύτηκε επίσημα στο Παρίσι το περασμένο έτος, αλλά προγραμματίστηκε και μια δεύτερη τελετή με εορτασμούς. Η γαμήλια τελετή έλαβε χώρα στο κτίριο του Δημαρχείου St Moritz, όπως δήλωσε ο δήμαρχος. Μάλιστα, ο γάμος, που, σύμφωνα με πληροφορίες κόστισε περίπου 5,8 εκατομμύρια ευρώ, έγινε 24 ώρες νωρίτερα απ' ό,τι αναμενόταν.

Kulm hotel


Η Ντάσα Ζούκοβα εμφανίστηκε με ένα λευκό μακρύ φόρεμα, το οποίο είχε ανάγλυφα σχέδια στο μπροστινό μέρος και πέρλες στα μανίκια, ενώ προκειμένου να αντιμετωπίσει τις χαμηλές θερμοκρασίες, φορούσε και μακριά λευκή κάπα με κλειστό λαιμό, και τα δύο custom made δημιουργίες του Οίκου Valentino. Το μακιγιάζ ήταν πολύ διακριτικό, ενώ τα μαλλιά της τα είχε πιασμένα σε έναν ψηλό σικ σινιόν κότσο. Ο Σταύρος Νιάρχος ήταν κι αυτός ιδιαίτερα κομψός με μπλε σκούρο κοστούμι και παπιγιόν.


Ο στολισμός της τελετής περιελάβανε ροζ και λιλά τριαντάφυλλα, τα οποία είχαν τοποθετηθεί σε βάζα γύρω από την είσοδο στην αίθουσα χορού. Μετά το μυστήριο, οι καλεσμένοι απόλαυσαν, μεταξύ άλλων, χαβιάρι και άφθονη σαμπάνια, ενώ τραγούδησαν και χόρεψαν όλοι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Καλεσμένοι στον λαμπερό γάμο ήταν γαλαζοαίματοι, αστέρες του Χόλιγουντ, επιχειρηματίες και άνθρωποι από το χώρο της μόδας. Συγκεκριμένα, το «παρών» έδωσαν η πριγκίπισσα Βεατρίκη, στενή φίλη με την νύφη, μαζί με τον αρραβωνιαστικό της Ματσέλι Μότζι, οι ηθοποιοί Κέιτ Χάντσον και Σάρα Φόστερ, το μοντέλο Κέλι Σόγιερ και οι σχεδιάστριες Τζέιμι Μιζραχί και Τζεν Μέγιερ. Νωρίτερα, στη λίστα υψηλών προσκεκλημένων είχε γίνει γνωστό πως θα περιλαμβάνονταν ονόματα όπως εκείνο του Ντέιβιντ Μπέκαμ και της Γκούινεθ Πάλτροου, ενώ σύμφωνα με τις φήμες, θα παρίστατο και η Ιβάνκα Τραμπ με το σύζυγό της Τζάρεντ Κούσνερ, και ο αδερφός του με τη σύζυγό του, Κάρλι Κλος.

niarchos dasha arrival

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2016, κατά τη διάρκεια του US Open όπου η Ζούκοβα το παρακολούθησε με την Ιβάνκα Τραμπ και την Κάρλι Κλος, ενώ ο Σταύρος Νιάρχος καθόταν με τον μικρότερο αδερφό του Τέο, ξεχωριστά. Μία εβδομάδα αργότερα, ο Σταύρος Νιάρχος και η τότε κοπέλα του μοντέλο Τζέσικα Χαρτ παραβρέθηκαν στον γάμο του Αλμπέρτο Μουγκράμπι και της Κόλι Τζόρνταν στο Hotel du Cap-Eden-Roc στην Αντίμπ. Η Ζούκοβα ήταν, επίσης, παρούσα στον γάμο και μάλιστα φωτογραφήθηκε με την αδερφή του Νιάρχου, την Ευγενία. Ο νεαρός Έλληνας κροίσος εμφανίστηκε στο πάρτι της Ζούκοβα τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο του περασμένου έτους παραβρέθηκαν σε ένα δείπνο στο Σεντ Μόριτζ για να γιορτάσουν τη νέα έκθεση του Μπομπ Κολατσέλο. Τους επόμενους μήνες ο Σταύρος Νιάρχος και η Ντάσα Ζούκοβα εμφανίστηκαν σε πολυάριθμες εκδηλώσεις τέχνης, πάντα διακριτικά και χωρίς φωτογραφίες. Ο 34χρονος Έλληνας και η 38χρονη Ρωσίδα συλλέκτρια έργων τέχνης έχουν ήδη τελέσει τον πολιτικό τους γάμο στη Γαλλία τον περασμένο Οκτώβριο.

Η Ντάσα Ζούκοβα ήταν επί δέκα χρόνια παντρεμένη με τον Ρώσο μεγιστάνα Ρομάν Αμπράμοβιτς, με τον οποίο έχει δύο παιδιά. Το ζευγάρι πήρε φιλικό διαζύγιο το 2017. Ο διακανονισμός περιελάμβανε την μεταφορά περιουσιακών στοιχείων αξίας άνω των 92 εκατομμυρίων δολαρίων στην Ντάσα – συμπεριλαμβανομένης 4όροφης πολυτελούς κατοικίας στο Μανχάταν.

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /