Λάμψτε σαν star του Ηοllywood την ημέρα του γάμου, με τις ιδανικές θεραπείες από την Δρ. Μαρία Σκολαρίκου

Στην κλινική της πλαστικού χειρουργού Μαρίας Σκολαρίκου, πο μπορούν να εφαρμοστούν τεχνικές και θεραπείες πολλών ταχυτήτων ακόμα και της τελευταίας στιγμής για να είναι η κάθε νύφη ξεχωριστή και λαμπερή σαν σταρ του σινεμά, με απόλυτη φυσικότητα και απλότητα.

 

 beautiful face.b.ww.gr


Οι μέλλουσες νύφες μπορούν να προετοιμάζονται για τον γάμο των ονείρων τους, μήνες έως και χρόνο. Και εν προκειμένω αυτό είναι και το σωστότερο. Στην κλινική της πλαστικού χειρουργού Μαρίας Σκολαρίκου, που βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, ωστόσο μπορούν να εφαρμοστούν τεχνικές και θεραπείες πολλών ταχυτήτων, ακόμη και της τελευταίας στιγμής, δηλαδή μια ολική αναδόμηση σε μικρό χρονικό διάστημα για να είναι η κάθε νύφη ξεχωριστή και λαμπερή σαν σταρ του σινεμά, με απόλυτη φυσικότητα και απλότητα.

Για εσάς που έχετε αγχωθεί υπάρχουν λύσεις, αναλόγως των αναγκών σας και του σωστού χρόνου. Η σύγχρoνη Πλαστική Αισθητική Χειρουργική έχει προχωρήσει σημαντικά και με τα κατάλληλα προϊόντα και έναν εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό τα αποτελέσματα είναι εκθαμβωτικά χωρίς ίχνος υπερβολής και η αποθεραπεία μηδαμινή. Σε κάθε περίπτωση η διαχείριση των περιστατικών χρειάζεται έναν συνεχώς ενημερωμένο ειδικό πλαστικό ιατρό - χειρουργό.

maria skolarikou

 

Η Δρ. Μαρία Σκολαρίκου, ιδρύτρια της κλινικής «Maria Skolarikou-Boutique Aesthetic Plastic Surgery, Athens» κατέχει μεγάλη εξειδίκευση προερχόμενη από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ελβετία και συνεχώς ενημερώνεται ενώ ταυτόχρονα η πολυετής διαχείριση των επιτυχημένων περιστατικών της μεταβάλλεται σε μια ανοδική πορεία. Έτσι λοιπόν κατά τη διάρκεια του χρόνου, την εμπιστεύονται μέλλουσες νύφες από όλη τη χώρα και το εξωτερικό, για την πιο σημαντική μέρα της ζωής τους!
Στην πρώτη συνάντηση – ιατρική ενημέρωση, προτείνονται εξατομικευμένα πρωτόκολλα ομορφιάς προσώπου και σώματος από την Δρ. Μαρία Σκολαρίκου και επιλέγονται από τη μέλλουσα νύφη για την κάλυψη κάθε ανάγκης της.

ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ

Α. ΣΩΜΑ
Οι συνηθέστερες επεμβάσεις που προτιμούν οι μέλλουσες νύφες αφορούν κυρίως στην αύξηση του στήθους ή ανόρθωση ή και τα δύο μαζί. Το ντεκολτέ αποδεικνύετια βασική ανάγκη στην εικόνα μιας νύφης και συχνά επηρεάζει σε μέγιστο βαθμό την επιλογή του κατάλληλου νυφικού!

Επίσης, η λιποαναρρόφηση σε κοιλιά, μέση, μηρούς, προγούλι, χέρια, σε συνδυασμό με τη λιπογλυπτική και λιπομεταφορά σε περιοχές όπως το στήθος ή οι γλουτοί είναι πολύ δημοφιλείς επεμβάσεις κάποιους μήνες πριν το ευτυχές γεγονός και προσφέρουν την δυνατότητα μιας άψογης σιλουέτας την ημέρα του γάμου και για πάντα.
 naked woman. ww.gr

 

 

Β. ΠΡΟΣΩΠΟ-ΛΑΙΜΟΣ
Ανάμεσα στις πιο διαδεδομένες επεμβάσεις είναι η ρινο- πλαστική ή χειρουργική διόρθωση των αφεστώτων ώτων (κοινώς τα πεταχτά αυτιά) και ως ελάχιστα επεμβατική μέ- θοδος που γίνεται στο χώρο του ιατρείου, είναι η

1. ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ – ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ
Στις περιοχές εντοπισμένου, περιορισμένου και επίμονου τοπικού πάχους, σε κοιλιά, μηρούς, προγούλι, πλάγια κοι- λιάς, χέρια, εφαρμόζεται εξειδικευμένη, ισχυρή λιποδια- λυτική ουσία (δεσοξυχολικό οξύ, ίδια δραστική ουσία με το αντίστοιχο αμερικάνικο Kybella), στο ιατρείο, με από- λυτη ασφάλεια και με αποτελέσματα μοναδικά και μόνιμα! Απαιτούνται σίγουρα 3-4 συνεδρίες ανάλογα με την έκταση του προβλήματος κάθε 1,5-2 μήνες. Ταυτόχρονα αν κριθεί απαραίτητο, με ένα ειδικό εργαλείο, η πλαστικός βελτιώνει την όψη φλοιού πορτοκαλιού στην περιοχή των μηρών, γλουτών.

Β.  ΠΡΟΣΩΠΟ

1. BOTOX (2 φορές το χρόνο).

Καλό είναι να ξεκινάει κανείς 1 χρόνο πριν το γάμο, για καλύτερα αποτελέσματα και σίγουρα η τελευταία συνεδρία προ του γάμου να γίνεται 1,5 -2 μήνες πριν.

2. ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ (χείλη, περίγραμμα, ζυγωματικά, κάτω από τα μάτια, μέτωπο, λαιμός, γραμμές μαριονέττας, πηγούνι, μύτη).
Η διάρκεια του υαλουρονικού ποικίλει από άτομο σε άτομο ανάλογα με την περιοχή που εφαρμόζεται και την πυκνότητα του υλικού. Συνήθως διαρκεί 12-18 μήνες, τα πιο πυκνόρρευστα που μπαίνουν στα ζυγωματικά μπορούν να κρατήσουν και 2 χρόνια, ενώ στα χείλη περίπου 6-8 μήνες.

3. ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ BOTOX-ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ (Η θεραπεία trademark “Liquid Facelift “ της Πλαστικού Χειρουργού Μαρίας Σκολαρίκου

4. ΝΗΜΑΤΑ COG, PDO (πρόσωπο-περίγραμμα, λαιμός.) Διάρκεια 1 -1.5 έτος Για καλύτερο αποτέλεσμα ενίσχυση στο 8μηνο)

5. PRP ΑΥΤΟΛΟΓΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ (3 συνεδρίες, 1 κάθε μήνα)

6. SKINBOOSTER ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ (3 -4 συνεδρίες, 1 κάθε μήνα)

7. ΧΗΜΙΚΑ PEELING (Για κηλίδες, πανάδες, δυσχρωμίες, παλαιά ακμή)
Απαιτούνται 4-6 συνεδρίες ανά 1-1,5 μήνα και όχι καλοκαιρινή περίοδο.

8. ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΟΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ (φροντίδα και περιποίηση της επιδερμίδας σας όλο το χρόνο στο σπίτι). Χορηγούνται από το ιατρείο μας και ολοκληρώνουν τις ενέσιμες ή επεμβατικές θεραπείες .

TIP: Ακόμα και ένα24ώρα πριν οι νύφες μπορούν να έχουν ένα απίστευτα λαμπερό αποτέλεσμα με τα πέντε αστέρων RED CARPET FACIALS σε συνδυασμό με ένα customade μαγικό πρωτόκολλο ομορφιάς της κλινικής.

Ο ΣΩΣΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Σύμφωνα με την πλαστικό Μαρία Σκολαρίκου, χρειάζεται ένας προγραμματισμός με σωστό χρονοδιάγραμμα. Οι περισσότερες θεραπείες συστήνεται να ξεκινούν ακόμα και ένα χρόνο πριν το γάμο και να επαναλαμβάνονται ενδιάμεσα. Οι μη επεμβατικές θεραπείες για την φροντίδα του δέρματος καλό είναι να έχουν ολοκληρωθεί 1,5 μήνα πριν το γάμο ώστε να έχουμε εξασφαλίσει την καλύτερη ποιότητα και λάμψη για την ημέρα εκείνη.
Τα χειρουργεία πρέπει να προγραμματίζονται αρκετό καιρό πριν ούτως ώστε, να έχει ολοκληρωθεί η επούλωση ομαλά, να έχουν απορροφηθεί τυχόν οιδήματα και να είναι ολοκληρωμένο το τελικό αποτέλεσμα. Το τελικό αποτέλεσμα μιας ρινοπλαστικής φαίνεται καλύτερα 8-12 μήνες μετά. Η λιποαναρρόφηση- λιπογλυπτική καθώς και οι επεμβάσεις στήθους καλό είναι να πραγματοποιούνται 4-6 μήνες τουλάχιστον πριν.

Αφήστε στην Δρ. Μαρία Σκολαρίκου τη φροντίδα του προσώπου και του σώματός σας και εσείς ασχοληθείτε μόνο με το να απολαύσετε την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σας δίπλα στον αγαπημένο σας! Η ώρα η καλή... and the groom may kiss the bride

Δρ. Μαρία Σκολαρίκου
Moνής Πετράκη 6, Κολωνάκι, 11521, Αθήνα
T.: 2107295258, 6945825678
Skolarikou_plastic_surgery
Maria Skolarikou-Boutique Aesthetic plastic surgery, Athens
www.mariaskolarikou.com
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /