Leontiadis Photography

50, Vasileos Konstantinou Street, 67100, Xanthi
+30 25410 22287
+30 6974667073
Contact Leontiadis Photography

Grigoris Leontiadis Wedding Photographer: «Δεν σταματάω να ονειρεύομαι, να δημιουργώ, να σκέφτομαι. Η μαγεία μιας στιγμής αιχμαλωτίζεται για πάντα»

Όπως όλες οι τέχνες,  έτσι και η φωτογραφία δίνει τη δυνατότητα στον κάθε άνθρωπο να εκφραστεί μέσα από αυτή. Η φωτογραφία είναι ένας ξεχωριστός κόσμος, με αρχή, αλλά δίχως τέλος, κι αυτό είναι που σε κρατάει πάντα σε ένταση. Να προσπαθείς να ανακαλύψεις το επόμενο σου βήμα. 

Μεγάλωσα μέσα σε μία φωτογραφική οικογένεια που εργάζεται επαγγελματικά από το 1935. Έχοντας λάβει λοιπόν ερεθίσματα πολλά και προσωπικά, έχω φτάσει τα 19 χρόνια εμπειρίας στο φωτογραφικό χώρο. 

Δεν σταματάω να ονειρεύομαι, να δημιουργώ, να σκέφτομαι. Όλη αυτή την ενέργειά μου προσπαθώ να τη μεταδώσω στους ανθρώπους που γνωρίζω, κι ειδικά στα ζευγάρια που φωτογραφίζω. Έχω τη χαρά να συνεργαστώ μαζί τους, να δημιουργήσω εικόνες οι οποίες θα τους ταξιδεύουν για πάντα πίσω σε αυτές τις όμορφες κι ιδιαίτερες στιγμές τους.  Άλλωστε, αυτή είναι η μαγεία μιας σταθερής εικόνας, μιας φωτογραφίας…

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /