Woman in White

Xαριλάου Τρικούπη 26
ΚΗΦΙΣΙΑ
+302114057248
+306932750533
Contact Woman in White

Woman in White Events: O fairytale γάμος τώρα γίνεται πραγματικότητα

Ζούμε σε έναν κόσμο που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν πιστεύουν πια στα παραμύθια, ωστόσο υπάρχουν κάποιοι, ονειροπόλοι και ρομαντικοί, που όχι μόνο συνεχίζουν να πιστεύουν σε αυτά αλλά επιθυμούν να τα πραγματοποιήσουν!

Εμείς, στην Woman in White, σας δίνουμε τη δυνατότητα, να ζήσετε στο γάμο σας το δικό σας παραμύθι, όπως το έχετε εμπνευσθεί! Η ιστορία αγάπης σας, ο τρόπος που γνωριστήκατε, η πρόταση γάμου, αποτελούν, για μας, έμπνευση για το concept που θα σας προτείνουμε και θα υλοποιήσουμε μαζί.

Είμαστε μια ομάδα επαγγελματιών, με κοινά πιστεύω, με μεγάλη εμπειρία ο καθένας στο είδος του και πάνω από όλα, μια ομάδα με πάθος για δημιουργία. Αυτή η ανάγκη μας για δημιουργία, μας οδήγησε στην ιδέα να ζωντανέψουμε τα παραμύθια των παιδικών μας χρόνων, δημιουργώντας εξειδικευμένους θεματικούς γάμους, παίρνοντας παραμυθένια στοιχεία, προσαρμόζοντάς τα στα πλαίσια ενός γάμου ή μιας βάπτισης.

Η Σταχτοπούτα, η Χιονάτη, η Πεντάμορφη, η Ωραία Κοιμωμένη, η Jasmine, οι Χίλιες και μια Νύχτες (ιδανικά για boho γάμους), παίρνουν μορφή και ζωντανεύουν στο γάμο σας, με πρωταγωνιστές εσάς!

Όλα αυτά οφείλονται στους καταξιωμένους συνεργάτες, σε όλες τις ειδικότητες, που αφορούν στο θέμα γάμος και βάπτιση. Stylists, που με την έμπειρη ματιά τους, σας βοηθούν να επιλέξετε το κατάλληλο νυφικό φόρεμα, custom made bridal shoes, κοστούμι γαμπρού, styling παρανύφων, bridal makeup bridal hairstyling και γενικότερα όλη την επιμέλεια της εμφάνισής σας.

Διακοσμητές, που με τις πρωτότυπες ιδέες τους, αναλαμβάνουν να δημιουργήσουν το τέλειο décor, μέσα στο οποίο, θα ζήσετε αυτή τη μοναδική στιγμή της ζωής σας.

Florists, πραγματικοί καλλιτέχνες του είδους, που με τις εκπληκτικές ανθοσυνθέσεις, δημιουργούν θαύματα.

Βραβευμένοι φωτογράφοι, κινηματογραφιστές, σκηνοθέτες, κατασκευαστές σκηνικών, μουσικοί, φωτιστές, makeup artists, hair stylists, χορογράφοι, ακόμα και μουσικοί παραγωγοί και studio ηχογράφησης, που αναλαμβάνουν να γράψουν, να συνθέσουν και να ηχογραφήσουν, το δικό σας μοναδικό τραγούδι για την ημέρα του γάμου σας!

Συνεργαζόμαστε με τους πιο γνωστούς χώρους εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα και με κορυφαία catering, έτσι ώστε να είμαστε σίγουροι για το τέλειο αποτέλεσμα που σας υποσχεθήκαμε.
Από εσάς, ζητάμε μόνο ένα πράγμα. Να είστε ήρεμες, ξεκούραστες και λαμπερές την ημέρα του γάμου σας. Το ίδιο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, που περίμεναν αυτή τη μέρα.

Για τα υπόλοιπα, εμπιστευτείτε τους ειδικούς. Άλλωστε η φιλοσοφία της Woman in White είναι ΄΄We plan it, you live it΄΄!

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /