Julie Evangelinou

Σαχτούρη & Νικηταρά
ΚΑΝΗΘΟΣ -ΧΑΛΚΙΔΑ
22214 041115
6982216192
Contact Julie Evangelinou

Julie Evangelinou Wedding Planner -“Ένας φύλακας-άγγελος για κάθε νύφη

 

Η wedding planner Γιούλη Ευαγγελινού χαρισματική, δημιουργική και με πολυτετή εμπειρία, δραστηριοποιείται στην Χαλκίδα και σε όλη την Ελλάδα. Με αγάπη και αφοσίωση σε κάθε event αναλαμβάνει τον σχεδιασμό και την υλοποίηση  γάμων, βαπτίσεων και επαγγελματικών event.

Είναι ζεστή, επικοινωνιακή, ανοιχτή, ειλικρινής, ένας χείμαρρος από χιούμορ, ζωντάνια και συναισθήματα, και δημιουργεί με πάθος event υψηλών προδιαγραφών με ακαταμάχητη αισθητική.  Με πολυετή εμπειρία στον χώρο του event planning,  αντλεί έμπνευση από το κάθε, έχοντας στόχο και σκοπό να σκορπάει χαμόγελα, κάτι που αποτελεί την μεγαλύτερη χαρά της.To χαμόγελο, η ευγένεια, η καλή διάθεση και ο σεβασμός είναι το Α και το Ω για μία wedding planner από την πρώτη ημέρα μέχρι την τελευταία της διοργάνωσης του event.

Όπως και σε κάθε σχέση, έτσι και σε αυτήν, η ειλικρίνεια είναι απαραίτητη ώστε να δημιουργηθεί το ιδανικό πλαίσιο για να ζήσετε την πιο πολύτιμη ανάμνηση της ζωής σας. Η σωστή wedding planner θα κάνει το καλύτερο που μπορεί, βρέξει, χιονίσει, και θα δώσει τις απαραίτητες μάχες, πριν από εσάς, για εσάς.

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /