A bunny among the daisies: Floral και σε παστέλ αποχρώσεις, το πάρτυ της Καλλιόπης από την Can Events χαρίζει ιδέες για κάθε εντυπωσιακή βάπτιση!

Έμπνευση για κάθε βάπτιση αποτελεί το ονειρικό πάρτυ γενεθλίων της μικρής Καλλιόπης από την Can Events, ένα παραμυθένιο σκηνικό που χαρίζει χαμόγελα στους μικρούς μας φίλους και εντυπωσιάζει κάθε γονέα!

Η βάπτιση είναι η πρώτη επίσημη και σημαντική στιγμή στη ζωή κάθε ανθρώπου. Οι γονείς συστήνουν το νέο μέλος της οικογένειας σε συγγενείς και φίλους και μοιράζονται μαζί τους την πιο όμορφη ημέρα χαράς. Για εκείνους, κάθε στιγμή της οφείλει να είναι τέλεια και όπως ακριβώς την έχουν ονειρευτεί. 

 

Για την Can Events η βάπτιση είναι το ίδιο σημαντική ως μυστήριο για τη ζωή μιας οικογένειας, στην ιστορία ενός ανθρώπου, με τον γάμο. Αποτελείται από στιγμές ιδιαίτερες που γίνονται πολύτιμες αναμνήσεις και εκεί ακριβώς η Κατερίνα Τζεμανάκη κάνοντας τα μαγικά της, δημιουργεί με αισθητική την εκδήλωση που ταιριάζει σε κάθε παιδί. Με έμφαση στα στοιχεία που περιγράφουν τον χαρακτήρα του, αλλά και επιμονή στην αρμονία και την λεπτομέρεια, σχεδιάζει βήμα βήμα μια ευχάριστη ατμόσφαιρα για έντονες συναισθηματικές αλληλεπιδράσεις. Η μαγεία βρίσκεται άλλωστε στη στιγμή και στόχος της Can Events, είναι να κάνει πραγματικότητα αυτήν την μαγεία. 

Η αρχή λένε είναι το ήμισυ του παντός και το ίδιο ισχύει και με την πρώτη εντύπωση. Οι προσκλήσεις έχοντας τον ρόλο να εισάγουν τον καλεσμένο στο θέμα της βάπτισης ή του party, επιλέγονται με προσοχή καθώς και ο στολισμός ολόκληρου του event, από τις ανθοστήλες, τα μπαλόνια, καθώς και το πολυπόθητο για τους μικρούς φίλους, candy bar. Η Can Events θέλοντας να πετύχει το καλύτερο αποτέλεσμα, ενώνει όλα τα κομμάτια του πάζλ που θα σας χαρίσουν μια υπέροχη εκδήλωση. Έμπνευση για κάθε βάπτιση αποτελεί το ονειρικό πάρτυ γενεθλίων της μικρής Καλλιόπης, ένα παραμυθένιο σκηνικό που χαρίζει χαμόγελα στους μικρούς μας φίλους και εντυοωσιάζει κάθε γονέα!

 

Inspired birthday party by Can Events

Μια φορά κι έναν καιρό σε ένα μικρό βασίλειο γεμάτο μαργαρίτες, η πριγκίπισσα Καλλιόπη και το αγαπημένο της μικρό κουνελάκι αποφάσισαν να γιορτάσουν τα τρίτα της γενέθλια. Έτσι, με την βοήθεια της Can Events, στήθηκε ένας φανταστικός κόσμος σε παλ αποχρώσεις του ροζ, του μπλε και του κίτρινου από δημιουργικές κατασκευές και εγκαταστάσεις με μπαλόνια και λαχταριστά γλυκά. Πρωταγωνίστριες οι ανεπιτήδευτες μαργαρίτες, που είναι τα αγαπημένα της λουλούδια και που με τη γλύκα τους χάρισαν έμπνευση στην δημιουργία μιας γιορτής όλο γλύκα αλλά και των ξεχωριστών δώρων-εκπλήξεων για εκείνη και τις φίλες της!

 

Calliope turns 3!

Σε ένα ονειρικό σκηνικό με φόντο έναν ιδιωτικό καταπράσινο κήπο, στήθηκε το πιο γλυκό παραμύθι. Μέσα από την παιχνιδιάρικη διάθεση των λουλουδιών, την φινέτσα των εκλεκτών διακοσμητικών, την χαρούμενη αύρα των χρωμάτων και τα μεγάλα χαμόγελα των ανθρώπων, πραγματοποιήθηκε το party των 3ων γενεθλίων της Καλλιόπης.  Όλα ξεκίνησαν με ένα πολύχρωμο προσκλητήριο που διέδιδε τη χαρά της οικογένειας και έβαζε στο νόημα τους καλεσμένους. Μια λαχταριστή τούρτα τριών επιπέδων, ποικιλία από νόστιμα γλυκά σε παστέλ χρώματα και χαριτωμένες λεπτομέρειες από κουνελάκια και μαργαρίτες, όπως ποπ κορν, κέικ ποπ, cupcakes, donuts, μπισκότα και γλειφιτζούρια σκόρπιζαν τη γλύκα τους σε μικρούς και μεγάλους, ενώ η ροζ λεμονάδα ήταν η ιδανική επιλογή για να ολοκληρώσει το στήσιμο αλλά και το candy bar.

 

Την διακόσμηση αποτελούσε ένα τραπέζι με φλοράλ πινελιές, ειδικές κατασκευές και εγκαταστάσεις με μπαλόνια, έπιπλα διάσπαρτα στον κήπο αλλά και stand με σκεύη για γλυκά. Οι μαγευτικές ανθοσυνθέσεις έκλεβαν την παράσταση, ενώ φουσκωτά παιχνίδια αναπήδησης και τσουλήθρα με μπαλοπισίνα, κρατούσε απασχολημένους όλους τους μικρούς προσκεκλημένους.

Όταν η ζωή σας γεμίζει χαμόγελα, μοιραστείτε τα μέσα με όσους αγαπάτε, μέσα από την έμπειρη και δημιουργική ματιά της Κατερίνας Τζεμανάκη και της Can Events, που κάνει όλα τα όνειρα πραγματικότητα!

 

calliopepartycan01

calliopepartycan02

calliopepartycan03

calliopepartycan04

calliopepartycan04b

calliopepartycan05

calliopepartycan05b

calliopepartycan06

calliopepartycan07

calliopepartycan09

calliopepartycan10

calliopepartycan11

calliopepartycan12

calliopepartycan13

calliopepartycan14

calliopepartycan15

calliopepartycan15b

calliopepartycan16

calliopepartycan17

calliopepartycan18

calliopepartycan19

calliopepartycan20

calliopepartycan21

calliopepartycan22

calliopepartycan23

calliopepartycan23b

calliopepartycan23c

calliopepartycan24

calliopepartycan25

calliopepartycan26

calliopepartycan27

calliopepartycan28

calliopepartycan29

calliopepartycan30

calliopepartycan31

calliopepartycan32

calliopepartycan33

calliopepartycan34

 

Planning, design, styling, florals, gifts for kids, balloons & art work: Can Events

Photography & Videography: Christos Evelthontos

Venue: Politia Tennis Club

Graphic Designs: Imperio Advertising

Cakes & sweets: Sandra's Cookies Cakes

Kid party rentals: Super Child Party

 

 

 

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /