Can Events

Vas. Konstantinou, Vari, Athens
+ 30 6946224856.
Contact Can Events

Can Events: Τα όνειρά σας γίνονται δικά μας και μαζί... τους δίνουμε ζωή.

Η βάπτιση είναι η πρώτη επίσημη και σημαντική στιγμή στη ζωή κάθε ανθρώπου. Οι γονείς συστήνουν το νέο μέλος της οικογένειας σε συγγενείς και φίλους και μοιράζονται μαζί τους την πιο όμορφη ημέρα χαράς. Για εκείνους, κάθε στιγμή της οφείλει να είναι τέλεια και όπως ακριβώς την έχουν ονειρευτεί. 

 

Για την Can Events η βάπτιση είναι το ίδιο σημαντική ως μυστήριο για τη ζωή μιας οικογένειας, στην ιστορία ενός ανθρώπου, με τον γάμο. Αποτελείται από στιγμές ιδιαίτερες που γίνονται πολύτιμες αναμνήσεις και εκεί ακριβώς η Κατερίνα Τζεμανάκη κάνοντας τα μαγικά της, δημιουργεί με αισθητική την εκδήλωση που ταιριάζει σε κάθε παιδί. Με έμφαση στα στοιχεία που περιγράφουν τον χαρακτήρα του, αλλά και επιμονή στην αρμονία και την λεπτομέρεια, σχεδιάζει βήμα βήμα μια ευχάριστη ατμόσφαιρα για έντονες συναισθηματικές αλληλεπιδράσεις. Η μαγεία βρίσκεται άλλωστε στη στιγμή και στόχος της Can Events, είναι να κάνει πραγματικότητα αυτήν την μαγεία. 

Η αρχή λένε είναι το ήμισυ του παντός και το ίδιο ισχύει και με την πρώτη εντύπωση. Οι προσκλήσεις έχοντας τον ρόλο να εισάγουν τον καλεσμένο στο θέμα της βάπτισης ή του party, επιλέγονται με προσοχή καθώς και ο στολισμός ολόκληρου του event, από τις ανθοστήλες, τα μπαλόνια, καθώς και το πολυπόθητο για τους μικρούς φίλους, candy bar. Η Can Events θέλοντας να πετύχει το καλύτερο αποτέλεσμα, ενώνει όλα τα κομμάτια του πάζλ που θα σας χαρίσουν μια υπέροχη εκδήλωση.

Η Κατερίνα Τζεμανάκη κι η ομάδα της Can Events, σας παρέχουν κομψές υπηρεσίες οργάνωσης και συντονισμού, για κάθε ιδιαίτερη στιγμή της ζωής του παιδιού σας. Με έδρα την Αθήνα, με μελετημένο και αριστοτεχνικό σχεδιασμό και σε συνεργασία με έμπειρους επαγγελματίες στο είδος τους, δημιουργούν κάθε μεγαλοπρεπές concept. Με όραμα και φαντασία, καινοτόμες ιδέες και ανατρεπτικούς συνδυασμούς, συνθέτουν μαζί σας την πιο εντυπωσιακή και πολυτελή γιορτή.

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /