Ονειρικοί χώροι & κτήματα δεξίωσης από την Intercatering

Για τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας

Αν ετοιμάζεστε να παντρευτείτε, τότε σίγουρα αναζητάτε το catering της γαμήλιας δεξίωσης αλλά και τον ιδανικό χώρο ή κτήμα που θα τη φιλοξενήσει.
Με την InterCatering είστε σε καλά χέρια!
Η καταξιωμένη εταιρεία στο event catering, με 29 χρόνια εμπειρίας, μπορεί να διοργανώσει το γαμήλιο πάρτι των ονείρων σας και να προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις  για να απολαύσετε ξέγνοιαστα μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας.

Γιατί να συμβιβαστείτε όταν μπορείτε να τα έχετε όλα;
Η InterCatering διαθέτει την εξειδίκευση και την τεχνογνωσία που απαιτείται για μία αποτελεσματική διοργάνωση, αφού γνωρίζει καλά πως για την επιτυχία μίας εκδήλωσης παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες. Οι ποιοτικές και φρέσκες πρώτες ύλες, οι υψηλές γαστρονομικές δημιουργίες, το εξαιρετικό επιτελείο από ταλαντούχους chefs και αφοσιωμένους σερβιτόρους που εντυπωσιάζουν με τον επαγγελματισμό τους, ο σύγχρονος εξοπλισμός, η έμπνευση και η προσοχή στη λεπτομέρεια, αποτελούν εγγύηση για τη δημιουργία όμορφων στιγμών που θα αποτυπωθούν στη μνήμη των καλεσμένων σας για πάντα.
Επιπλέον,  οι υψηλής αισθητικής χώροι που κατ’ αποκλειστικότητα διαχειρίζεται η InterCatering αποτελούν την ιδανική λύση για την άψογη φιλοξενία της γαμήλιας δεξίωσής σας. Οι πέντε αυτοί χώροι έχουν ξεχωριστό χαρακτήρα, δημιουργώντας μία μοναδική ατμόσφαιρα που μπορούν να καλύψουν κάθε γούστο και επιθυμία:

 

BLE AZURE - μαγευτική χερσόνησος που σου κλέβει την καρδιά

ble azure

Στην παραλία του Αλίμου, το Ble Azure είναι μία καταπράσινη χερσόνησος, ένα ονειρικό φυσικό τοπίο που σας δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε νησί. Ιδανικό για να διοργανώσετε μία συναρπαστική γαμήλια δεξίωση υψηλής αισθητικής. Είτε έχετε φανταστεί μία ρομαντική δεξίωση, είτε ένα αξέχαστο πάρτι, στο Ble Azure μπορείτε να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα!

 

BLE PAVILLON - σύγχρονο design με απεριόριστη θέα στη θάλασσα

ble pavillon

Το Ble Pavillon με τα γήινα χρώματα και το σύγχρονο design συνδυάζει λειτουργικότητα με αψεγάδιαστη ομορφιά. Θα νιώσετε αμέσως τη μαγευτική ατμόσφαιρα του χώρου, που μπορεί να φιλοξενήσει μια καλοκαιρινή ή μια χειμερινή δεξίωση χωρίς να στερεί στους καλεσμένους την καταπληκτική θέα στη θάλασσα αφού βρίσκεται πάνω στην ακτή του Αλίμου.

 

ΚΤΗΜΑ Γ. ΚΟΚΟΤΟΥ - το κτήμα με την παραμυθένια έκταση μέσα στο δάσος

ktima kokotou

Το Κτήμα Γ. Κοκοτού αναπτύσσεται στις βορειοανατολικές πλαγιές της Πεντέλης, μόλις 5 λεπτά από την Εκάλη. Το ονειρικό τοπίο με τα ψηλά πεύκα είναι ιδανική επιλογή για μία παραμυθένια δεξίωση. Οι γευστικές δημιουργίες, το κομψό art de la table και το εξαιρετικό service της InterCatering θα υπογράψουν τον τέλειο επίλογο της βραδιάς. Διαθέτει εκκλησάκι.

 

ΚΤΗΜΑ DELAGO - ρομαντική ατμόσφαιρα σ’ έναν καταπράσινο κήπο με πισίνα

ktima delago

Στο Λαγονήσι Αττικής, βρίσκεται ένα υπέροχο κτήμα υψηλών προδιαγραφών. Το Kτήμα Delago προσφέρει ένα εντυπωσιακό πολυτελές σκηνικό για μία αξέχαστη γαμήλια δεξίωση! Οι έμπειροι chef της InterCatering θα βοηθήσουν στην επιλογή του συνδυασμού των γεύσεων που θα ικανοποιήσουν εσάς και τους αγαπημένους σας.  Διαθέτει εκκλησάκι.

 

ΓΑΛΑΖΙΑ ΑΚΤΗ - ένας παραθαλάσσιος χώρος με ανέμελη διάθεση πάνω σε χρυσαφένια αμμουδιά

galazia akti

Πάνω στην πανέμορφη παραλία του Σχινιά, η Γαλάζια Ακτή αποτελεί την εναλλακτική πρόταση για μία ανέμελη γαμήλια δεξίωση, που εύκολα μεταμορφώνεται σε ένα ξέφρενο καλοκαιρινό πάρτι! Το εξειδικευμένο προσωπικό της InterCatering θα είναι δίπλα σας με φροντίδα και πολύτιμες συμβουλές. Διαθέτει εκκλησάκι.

Info: 210 8946625 | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | www.intercatering.gr
https://www.facebook.com/intercatering | www.instagram.com/intercatering

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /