Οινοποιεία

Γάμος σε Οινοποιείο

Όπως συμβαίνει με πολλά πράγματα στη ζωή, έτσι και με τον γάμο και τη γαμήλια δεξίωση που έχετε ονειρευτεί, οι επιλογές που θα κάνετε είναι ξεκάθαρα προσωπική σας υπόθεση. Κάποιοι θέλουν να κινηθούν σε mainstream κατευθύνσεις και άλλοι προτιμούν να κάνουν την έκπληξη και να ζήσουν τόσο οι ίδιοι, όσο και οι αγαπημένοι τους προσκεκλημένοι μία εντελώς διαφορετική εμπειρία που θα τους μείνει αξέχαστη.

Αν ανήκετε στη δεύτερη κατηγορία και αναζητάτε έναν εναλλακτικό χώρο, τότε τα οινοποιεία φαντάζουν ως η ιδανικότερη επιλογή αντί για την παραδοσιακή του κτήματος, του ξενοδοχείου ή των εστιατορίων.

Διαθέτοντας τόσο εκκλησία ώστε να τελεστεί το μυστήριο, όσο και υπαίθριους αλλά και ειδικά διαμορφωμένους εσωτερικούς χώρους για καλοκαιρινούς και χειμωνιάτικους γάμους αντιστοίχως, τα οινοποιεία προσφέρουν υψηλή ποιότητα οργάνωσης, μοναδικές υπηρεσίες και ευχάριστη διάθεση. Κι όλα αυτά σε ένα περιβάλλον, που αν μη τι άλλο έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, είτε βρίσκεται εντός Αττικής, είτε σε κάποιο κοσμοπολίτικο νησιώτικο προορισμό, όπως στην Άνδρο ή στην καλντέρα της Σαντορίνης με τη μαγευτική θέα στο Αιγαίο.

Δεν είναι μόνο η μακρόχρονη παράδοση στην αμπελοκαλλιέργεια και την οινοποίηση, τα παλαιωμένα κρασιά σε μοσχομυριστά δρύινα βαρέλια, που κάνουν ένα οινοποιείο τόσο ξεχωριστό wedding venue. Είναι κυρίως η μοναδική στο είδος της οινο-γαστρονομική εμπειρία που μπορεί να προσφέρει, συνδυάζοντας τα εύγεστα κρασιά του αμπελώνα του με μενού σχεδιασμένα με επίκεντρο την ελληνική κουζίνα, ώστε να γίνεται το πιο ταιριαστό pairing. Σαν το δικό σας!* required
/ /
 


* required
/ /