Το νέο, δροσερό τεύχος του WHITE WEDDING είναι εδώ και σας εντυπωσιάζει.

white summer 2021

Πανέμορφες φωτογραφίσεις σας ταξιδεύουν σε τοπία μαγικά για έναν γάμο «οut of the ordinary».  Νυφικά και αξεσουάρ προδιαγραφών κοσμούν τις σελίδες του νέου τεύχους δείχνοντας τον δρόμο προς τη νυφική κομψότητα.. ..art de la table στολισμοί που θα συγκινήσουν και τους πιο εκλεκτικούς..  μας κάνουν να ονειρευόμαστε.
 
Οι σημαντικότεροι χώροι και κτήματα στον οδηγό του 2022 δίνουν το παρόν, οι χώροι «crème de la crème» για εσάς που αναζητάτε το φίνο, το κομψό για μία γαμήλια δεξίωση που θα συζητηθεί.    
 
Και για όσους θέλουν την απόδραση και ρίχνουν πλώρη για θάλασσες και τόπους αλλοτινούς,  η Κρήτη γοητεύει και μας γνέφει, προσκαλώντας μας σε μία μοναδική εμπειρία που λέγεται «destination γάμος».. Το ίδιο και η Σαντορίνη,  η διεθνής μητρόπολη των destination weddings και πόλος έλξης ερωτευμένων ανά την υφήλιο, για άλλη μία φορά έρχεται να μας σαγηνεύσει και να μας υποτάξει με το  ακαταμάχητο κάλεσμά της.
 
Απολαυστική ανάγνωση και υπέροχη εμπειρία oι σελίδες του, χαρά και  έντονη αίσθηση του «joie de vivre».  200 σελίδες έρχονται να σας συντροφεύσουν ευχάριστα, ενώ ετοιμάζεστε για ένα από τα σημαντικότερα event της ζωής σας... μην το χάσετε.

 

Κυκλοφορεί τώρα στα περίπτερα!

 

 

ΝΥΦΙΚΑ από διακεκριμένους σχεδιαστές & οίκους νυφικών

Αναζητήστε το νυφικό των ονείρων σας! Εδώ θα βρείτε συγκεντρωμένα τα πιο ξεχωριστά νυφικά πραγματικά εμπνευσμένες δημιουργίες απο τους πιο ταλαντούχους σχεδιαστές και διακεκριμένους οίκους νυφικών.

‘Οπως και αν έχετε φανταστεί τον εαυτό σας την ημέρα  του γάμου σας, σ’ αυτή τη σελίδα θα βρείτε συλλογές από νυφικα με υπέροχα πολύτιμα υφάσματα όπως μουσελίνα, δαντέλα Chantilly, μεταξωτό ταφτά, κρινολίνο, κλπ.  Όποιο κι αν είναι το στιλ κι ο σωματότυπος σας, μια ατέλειωτη λίστα εξαίρετων Ελλήνων σχεδιαστών και οίκων νυφικών βρίσκονται στη διάθεσή σας… Από τα πιο λιτά και απέριττα νυφικά έως τα πιο περίτεχνα, εντυπωσιακά και maximal, σε απλή γραμμή Α, Mermaid ή Ball Gown, Princess, Boho, Empire.

 

Νυφικά