ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Και μετά την τελετή στην εκκλησία, ακολουθεί το μεγάλο πάρτι, η γαμήλια δεξίωση που κάθε νεόνυμφο ζευγάρι τη φαντάζεται και τη σχεδιάζει διαφορετικά -πάντα με την πολύτιμη συνδρομή των επαγγελματιών- σύμφωνα με τα γούστα, τη διάθεση και το bugdet του.

Αν στο δικό σας μυαλό, η δεξίωση σημαίνει να απολαύσουν οι αγαπημένοι σας καλεσμένοι πάνω απ’ όλα καλό, ποιοτικό φαγητό σε ένα φιλόξενο χώρο, τότε η επιλογή του εστιατορίου ως τοποθεσία για τη διοργάνωσή της είναι ιδανική.

Στη λίστα που ακολουθεί θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από εστιατόρια που καλύπτουν κάθε προτίμηση, τόσο από άποψη μενού, όσο και τοποθεσίας.

Προτάσεις για κρεατοφαγία ή ψαροφαγία, για να ζήσετε μία γαστρονομική εμπειρία με μενού σχεδιασμένα από διακεκριμένους σεφ που θα προσέξουν μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια σε ένα πολυτελές σκηνικό ή να γευτείτε πιο παραδοσιακά πιάτα σε ένα οικείο περιβάλλον, καθώς και εστιατόρια που βρίσκονται στον αστικό ιστό της πρωτεύουσας ή στο παραλιακό της μέτωπο σερβίροντας εκεί που σκάει το κύμα, αλλά και σε φημισμένους νησιώτικους προορισμούς.* required
/ /
 


* required
/ /