Το νέο, δροσερό τεύχος του WHITE WEDDING είναι εδώ και σας εντυπωσιάζει.

white summer 2021

Πανέμορφες φωτογραφίσεις σας ταξιδεύουν σε τοπία μαγικά για έναν γάμο «οut of the ordinary».  Νυφικά και αξεσουάρ προδιαγραφών κοσμούν τις σελίδες του νέου τεύχους δείχνοντας τον δρόμο προς τη νυφική κομψότητα.. ..art de la table στολισμοί που θα συγκινήσουν και τους πιο εκλεκτικούς..  μας κάνουν να ονειρευόμαστε.
 
Οι σημαντικότεροι χώροι και κτήματα στον οδηγό του 2022 δίνουν το παρόν, οι χώροι «crème de la crème» για εσάς που αναζητάτε το φίνο, το κομψό για μία γαμήλια δεξίωση που θα συζητηθεί.    
 
Και για όσους θέλουν την απόδραση και ρίχνουν πλώρη για θάλασσες και τόπους αλλοτινούς,  η Κρήτη γοητεύει και μας γνέφει, προσκαλώντας μας σε μία μοναδική εμπειρία που λέγεται «destination γάμος».. Το ίδιο και η Σαντορίνη,  η διεθνής μητρόπολη των destination weddings και πόλος έλξης ερωτευμένων ανά την υφήλιο, για άλλη μία φορά έρχεται να μας σαγηνεύσει και να μας υποτάξει με το  ακαταμάχητο κάλεσμά της.
 
Απολαυστική ανάγνωση και υπέροχη εμπειρία oι σελίδες του, χαρά και  έντονη αίσθηση του «joie de vivre».  200 σελίδες έρχονται να σας συντροφεύσουν ευχάριστα, ενώ ετοιμάζεστε για ένα από τα σημαντικότερα event της ζωής σας... μην το χάσετε.

 

Κυκλοφορεί τώρα στα περίπτερα!

 

 

Δεξίωση γάμου