ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΟΙ ΧΩΡΟΙ 2021-2022 - Οι ομορφότεροι χώροι δεξιώσεων δίπλα στη θάλασσα

Η Αθήνα και γενικότερα η Αττική διαθέτει μερικούς πολύ ξεχωριστούς χώρους κάθε ύφους και στυλ που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο κάλεσμά σας. Σας προτείνουμε να μην χάσετε την ευκαιρία και να εκμεταλλευθείτε την μεγάλη ακτογραμμή της Αττικής, επιλέγοντας έναν από τους πολλούς παραθαλάσσιους χώρους που προσφέρει η Αθηναϊκή Ριβιέρα και όχι μόνο. Δείτε παρακάτω μερικούς μοναδικούς παραθαλάσσιους και επιλέξτε αυτόν που ταιριάζει στο ύφος της δικής σας δεξίωσης.

 

 

ISLAND ATHENS RIVIERA

 island art and taste 2018 07

Εκλεπτισμένη πολυτέλεια και σύγχρονη αρχιτεκτονική δένουν αρμονικά σε ένα χώρο συνώνυμο του καλού γούστου. Ο χώρος προσφέρει μαγευτική θέα, την οποία μπορείτε να την απολαύσετε είτε από τα μεγάλα παράθυρα είτε στη βεράντα του υπέροχου ξύλινου deck όπου πρωταγωνιστεί η πανέμορφη πισίνα, που μοιάζει σαν συνέχεια της θάλασσας. Η υπέροχη διακόσμηση σε όλους τους χώρους, η μαγευτική μουσική και η άριστη ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών συμβάλλουν με το δικό τους τρόπο στην ολοκλήρωση του παζλ της τελειότητας. Όταν η δεξίωσή σας πλησιάζει προς το τέλος, η πολυτελής σουίτα σάς περιμένει για να γράψετε το δικό σας happy end σε μια βραδιά που θα θυμάστε για πάντα.

 

ΛΙΜΝΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

the lake 3

Ατμοσφαιρική και πανέμορφη, η Λίμνη της Βουλιαγμένης σε καθηλώνει από την πρώτη στιγμή. Ένας παραμυθένιος χώρος που συνδυάζει το μυστήριο με το ρομαντισμό. Η απαράμιλλη φυσική αίγλη και η ζεστή αύρα που αποπνέει το τοπίο υπόσχονται ένα ιδιαίτερο ταξίδι αισθήσεων σε όλους τους καλεσμένους. Ένας υδάτινος παράδεισος , σχεδόν στο κέντρο της πόλης, έτοιμος να υποδεχτεί μοναδικές δεξιώσεις. Υπέροχες γαστρονομικές απολαύσεις, πολυτελή σερβίτσια, ευφάνταστα μπουφέ, φινετσάτη διακόσμηση έρχονται για να ολοκληρώσουν το ονειρικό σκηνικό. Οι άνθρωποι της εταιρείας θα βοηθήσουν με επαγγελματισμό, ευγένεια και προσωπική φροντίδα την οργάνωση της εκδήλωσης σας στη Λίμνη Βουλιαγμένης.

 

Πύργος Μελισσουργού

 

Ο γάμος σας στο ΠΥΡΓΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΥ μόνο παραμυθένιος θα μπορούσε να είναι! Πρόκειται κυριολεκτικά για έναν πύργο, ο οποίος ταξιδεύει τους καλεσμένους σας σε μια άλλη εποχή. Ένα σπάνιο κτίσμα 350 ετών, που όχι μόνο διατηρείται άψογα, αλλά αποτελεί την θερινή κατοικία της οικογένειας Μελισσουργού από το 1836. Τα τελευταία χρόνια αυτό το υπέροχο κτήμα των 60 στρεμμάτων, που από την μία πλευρά συνδυάζει την μακραίωνη ιστορία του και από την άλλη πλευρά τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του, αποτελεί πλέον το σημείο αναφοράς στον χώρο των εκδηλώσεων υψηλών απαιτήσεων χάρη στο πλεονέκτημά του να προσφέρει συγχρόνως την ίδια απρόσκοπτη θέα στο απέραντο γαλάζιο της Σαρωνικής θάλασσας μπροστά του και του βουνού γύρω-γύρω. Γύρω από τον επιβλητικό Πύργο, απλώνεται το πάντα περιποιημένο καταπράσινο παχύ γκαζόν, όπου στήνονται τα τραπέζια των εκδηλώσεων, ακουμπώντας σχεδόν, στην ειδικά σχεδιασμένη, σαν φυσική λίμνη, πισίνα των 30 μέτρων, με την δική της «παραλία», φτιαγμένη από άμμο κολλημένη στο έδαφος. Τέλος, η μικρή παλιά ιδιωτική εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, μπορεί να φιλοξενήσει την τέλεση του γάμου ή της βάπτισής σας.

 

BLE AZURE

Ble

Στην παραλία του Αλίμου, σε αυτή την καταπράσινη χερσόνησο, όλα μοιάζουν μαγικά. Το Ble Azure είναι το απόλυτο μέρος για τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας. Ένα ειδυλλιακό περιβάλλον με μοναδική θέα στη θάλασσα, όπου μοιάζει σα να είναι πάντα καλοκαίρι. Ο συνδυασμός της λεπτομερούς διακόσμησης, του προσεγμένου και ρομαντικού φωτισμού, και των καλαίσθητων άνετων τραπέζιών και καναπέδων, δίνουν στην κάθε σας εκδήλωση μια μοναδική αίσθηση που θα μείνει για καιρό στην μνήμη την δική σας και των καλεσμένων σας.

 

BLE PAVILLION

Ble

Ένας χώρος υψηλής αισθητικής που δίνει μια ξεχωριστή πινελιά κομψότητας στη δεξίωσή σας. Με τα ζεστά γήινα χρώματα, την απεριόριστη θέα στη θάλασσα και το σύγχρονο design συνδυάζει τη λειτουργικότητα με την αψεγάδιαστη ομορφιά του εξωτερικού και εσωτερικού χώρου. Έξυπνα διαμορφωμένος ώστε να καλύπτει τις ανάγκες μιας καλοκαιρινής ή χειμερινής εκδήλωσης, χωρίς να στερεί στους καλεσμένους τον ήλιο και τη θάλασσα αφού βρίσκεται πάνω στην ακτή του Αλίμου. Η minimal αισθητική της κλειστής αίθουσας και η διακοσμητική κυριαρχία του ξύλου προσδίδουν ζεστασιά στο χώρο, ενώ η ηλεκτρονικά ανοιγόμενη οροφή και το bar είναι μερικές από τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Το εσωτερικό τμήμα μαζί τον κήπο μπορεί να λειτουργήσει ως ενιαίος χώρος που φιλοξενεί έως 750 άτομα σε καθιστό δείπνο.

 

SEA SOUL LUXURY EVENTS

Sea Soul Luxury Events

Αξέχαστη παραθαλάσσια δεξίωση γάμου με αύρα νησιού στο Sea Soul Luxury Events! Το Sea Soul Luxury Events είναι ένας μικρός επίγειος παράδεισος μόλις μερικά χλμ. από την Αθήνα. Σας περιμένει να ανακαλύψετε το υπέροχο τοπίο με την διάπλατη θέα το Αιγαίο! Σας υποδέχεται για να φιλοξενήσει υψηλού επιπέδου δεξιώσεις δίπλα στο κύμα, με φόντο το όμορφο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Ανδρέα αλλά και το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας και τη μοναδική του αισθητική. Το Sea Soul βρίσκεται πάνω στην παραλία του Αγίου Ανδρέα (Νέα Μάκρη) και συνθέτει την τέλεια συνταγή ενός μοναδικού τοπίου! Διαθέτει δύο υπέροχους χώρους, το «Νηνεμία» και το «Εν Θαλάττη» με πλήρης ηχομόνωνη, parking, 2 νυφικές σουίτες, και χωρητικότητα 400 ατόμων έκαστος. Ο πολυτελής εξοπλισμός αλλά και η επιμέλεια της διακόσμησης χαρίζουν λάμψη και στυλ, απογειώνοντας κάθε εκδήλωση στο μοναδικό και προνομιακό location σε ένα παραμυθένιο παραθαλάσσιο setting.

 

RIVIERA COAST

Coast

Στον υπέροχο χώρο της Αθηναϊκής Ριβιέρας COAST, ζήστε μοναδικές στιγμές στο πάρτυ της ζωής σας! Ένας  χώρος συνώνυμος της κομψότητας και του εκλεπτισμένου στυλ, ιδανικός για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση, με προσοχή στη λεπτομέρεια και στο υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης. Μοναδικές στιγμές της ζωής σας (γάμοι,βαπτίσεις, πάρτυ), καθώς και εταιρικές εκδηλώσεις οργανώνονται στο εξωτικό περιβάλλον του COAST, δίνοντας την αίσθηση ότι βρίσκεται κανείς σε κάποιο εξωτικό νησί. Η παρουσία του πράσινου είναι έντονη με τους επιβλητικούς φοίνικες να πρωταγωνιστούν. Ο χώρος του COAST με το μοναδικό φυσικό πλεονέκτημα της θάλασσας και του καταπράσινου τοπίου σαγηνεύει κάθε μοναδικό επισκέπτη που επιθυμεί να πραγματοποιήσει την προσωπική του μοναδική στιγμή. Η Μεσογειακή κουζίνα με επιρροές από Ευρώπη, καθώς και οι εξαιρετικές επιλογές μιας ομάδας καταξιωμένων σεφ, δημιουργούν μια απόλυτη γαστρονομική εμπειρία, που απογειώνει τον ουρανίσκο και μας ταξιδεύει νοητά.

 

 

 REEF ATHENS RIVIERA

Reef Athens Riviera

Μοναδικός χώρος πάνω στη θάλασσα! Ένας μοντέρνος χώρος, υψηλής αισθητικής με εκπληκτικό φυσικό ντεκόρ που αλλάζει χρώματα από ώρα σε ώρα καθώς ολοκληρώνεται ο κύκλος της ημέρας ή της βραδιάς. Στο χώρο κυριαρχούν τα απαλά γήινα χρώματα, το σαγηνευτικό πράσινο αλλά και έντονο αιγαιοπελαγίτικου άρωμα ενώ η φαντασμαγορική θέα στις δαντελωτές ακτές της αττικής χερσονήσου κόβει την ανάσα. Ο χώρος είναι διαμορφωμένος έτσι ώστε να προσφέρει μια ζεστή, ειδυλλιακή ατμόσφαιρα ώστε να κάνει τους καλεσμένους να αισθάνονται γρήγορα οικεία, χαλαρώνοντας και απολαμβάνοντας τη μαγευτική θέα. Επιπλέον, το Reef Athens Riviera διαθέτει και πολυτελή σουίτα 30 τ.μ., η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ενώ το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό του εγγυάται υψηλού επαγγελματικού επιπέδου υπηρεσίες και εξυπηρέτηση που πληρούν τα standards ακόμα και των πιο απαιτητικών διοργανωτών.

 

 
 
 
Mavro Lithari

 

Εμπιστευτείτε τη δεξίωση του γάμου σας στο μαγευτικό ξενοδοχείο της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Οι άριστες εγκαταστάσεις, η μαγευτική θέα στη θάλασσα, το ρομαντικό ηλιοβασίλεμα, σε συνδυασμό με το έμπειρο προσωπικό του προσφέρονται για υψηλού επιπέδου κοινωνικές εκδηλώσεις. Το εσωτερικό και το εξωτερικό περιβάλλον του ξενοδοχείου με χωρητικότητα 400 ατόμων, μπορεί να φιλοξενήσει συναρπαστικά events κάθε είδους: από ένα παραδοσιακό τραπέζι μέχρι και τη δεξίωση, ή ένα όμορφο beach party στην άμμο της  ειδυλλιακής παραλίας. Η πολυμορφία και ευελιξία των χώρων,  η αίθουσα δεξιώσεων, το εστιατόριο, το αναψυκτήριο και το beach bar, σε ένα ευάερο περιβάλλλον, κάνουν το Μαύρο Λιθάρι τον ιδανικό χώρο για να φιλοξενήσει την πιο σημαντική ημέρα της ζωής  σας.

 

 

 

                                                                                                                            ΓΑΛΑΖΙΑ ΑΚΤΗ   

                       Γαλάζια Ακτή

 

Λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας, σε μια μαγευτική παραλία στο Σχοινιά, με χρυσαφένια αμμουδιά και δέντρα που φτάνουν ως τη θάλασσα, ξεπροβάλλει η «Γαλάζια Ακτή» έτοιμη να φιλοξενήσει τη δεξίωση γάμου σας και να την πλημμυρίσει με άρωμα ελληνικού νησιού!Σε έναν καταπράσινο χώρο με minimal αρχιτεκτονική δίπλα στη θάλασσα, ανταλλάξτε όρκους αιώνιας αγάπης στο γραφικό μας εκκλησάκι ή στη χρυσή άμμο της παραλίας, δειπνήστε στα μοντέρνα μοναστηριακά τραπέζια και χορέψτε ως το πρωί δίπλα στο νερό.Απολαύστε τα cocktails σας δίπλα στο κύμα στις αναπαυτικές μας μαξιλάρες και αφεθείτε στο φως του φεγγαριού που λούζει τη θάλασσα.Καταξιωμένοι επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία θα σας προσφέρουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, για να νιώθετε ασφάλεια και εμπιστοσύνη καθ’ όλη τη διάρκεια αυτού του όμορφου ταξιδιού. Ξεκινήστε τη νέα σας ζωή, αγκαλιασμένοι στην υπερπολυτελή μας νυφική σουίτα και απολαύστε το πρωινό σας με θέα το απέραντο γαλάζιο!

 

 

VILLA MELAMBES CORFU

Melambes Corfu - Wedding Villa

 

Η μαγευτική βίλα Μelambes στο Κομμένο της Κέρκυρας αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για μία μοναδική δεξίωση πάνω στη θάλασσα Τα καταπράσινα νερά του Ιονίου αγκαλιάζουν ευλαβικά τον χώρο και γοητεύουν τον επισκέπτη από την πρώτη ματιά. Σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον αλλά και μόλις μια ανάσα από την πόλη, η Villa Melambes μπορεί να φιλοξενήσει τις πιο προσωπικές σας στιγμές.Το ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα, η πισίνα infinity που ενώνεται με την απέραντο γαλάζιο της θάλασσας προσθέτουν στις εικόνες που μοιάζουν να βγήκαν από όνειρο.     Επιπλέον, το μικρό γραφικό εκκλησάκι στην μέση του κόλπου σε συνδυασμό με την ιδιωτική προβλήτα της βίλας, μπορούν να προσφέρουν μια μοναδική και εντυπωσιακή υποδοχή δια θαλάσσης.Villa Melambes κτισμένη σε 3 διαφορετικά επίπεδα προσφέρει στους καλεσμένους τη δυνατότητα να απολαύσουν το φαγητό, το χορό ή τη χαλάρωση δίπλα στη θάλασσα, ένώ μία έμπειρη ομάδα συνεργατών, θα φροντίσουν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για μια αξέχαστη εμπειρία.

 

 

ΙΣΤΙΟΠΛΟϊΚΟΣ

 

 

Ο ιστορικός και πλήρως ανακαινισμένος χώρος εκδηλώσεων του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς , βρίσκεται σε ένα προνομιακό σημείο, ακριβώς δίπλα στη θάλασσα, δημιουργώντας το ιδανικό σκηνικό για την εκδήλωση των προσωπικών σας εκδηλώσεων, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.Ο executive Chef Νίκος Κοντομάρκος μαζί με το επιτελείο του, είναι πάντα στη διάθεση σας για να δημιουργήσει το μενού της επιλογής σας (buffet, set ή finger food) με επιλεγμένα υλικά, επαγγελματισμό και πολλή όρεξη!Ο ιδιαίτερος εξοπλισμός του χώρου και η μοντέρνα αρχιτεκτονική δίνουν έναν minimal ύφος στην εκδήλωση σας ενώ το background της μαγευτικής Καστέλλας δημιουργεί την αίσθηση πως βρίσκεστε σε νησί.

 

 

YACHT CLUB

Yacht Club

Ένας υπέροχος χώρος δίπλα στην θάλασσα, εγγυάται να ταξιδέψει εσάς και τους καλεσμένους σας στη γεύση και την απόλαυση. Στόχος μας είναι με το μαγικό μας άγγιγμα να μεταμορφώσουμε κάθε εκδήλωσή σας σε grand event. Εσείς θα κλείσετε απλά τα μάτια, θα ονειρευτείτε και θα μοιραστείτε μαζί μας το πώς φαντάζεστε την εκδήλωσή σας. Εμείς θα κάνουμε το όνειρό σας πραγματικότητα Ως Δια Μαγείας.

 

 

Διαβάστε ακόμη

ΚΤΗΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ 2021-2022 - Τα ομορφότερα κτήματα γάμου για τη δική σας ξεχωριστή δεξίωση

white wedding island edito table ata church with sea

 

 

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /