«Ξύλινες Κουτάλες» – Μια μοναδική εμπειρία δίπλα στη θάλασσα για μικρές δεξιώσεις

Η δεξίωση του γάμου σας στις «Ξύλινες Κουτάλες» αποτελεί μοναδική εμπειρία δίπλα στη θάλασσα! Εάν αναζητάτε μοναδικές και λαχταριστές γεύσεις για να μοιραστείτε με τους καλεσμένους σας την ημέρα του γάμου σας, το εστιατόριο «Ξύλινες Κουτάλες» είναι η ιδανική επιλογή!

Το εστιατόριο «Ξύλινες Κουτάλες» στην πλατεία της Βουλιαγμένης βρίσκεται σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα. Ο χώρος του, ο οποίος λειτουργεί όλο το χρόνο, αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για τις εκδηλώσεις σας, με τη δυνατότητα να φιλοξενήσει έως και 150 άτομα. Η υπέροχη, καταπράσινη εξωτερική αυλή με θέα στη θάλασσα, υπόσχεται να μαγέψει τους καλεσμένους σας κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

xylines koutales 11

xylines koutales 05

xylines koutales new

Το έμπειρο προσωπικό του εστιατορίου «Ξύλινες Κουτάλες» είναι στη διάθεσή σας για να επιμεληθεί δεξιώσεις γάμων και βαπτίσεων, εταιρικά events και κάθε είδους party και κοινωνικές εκδηλώσεις, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Απολαύσετε παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις με φρέσκα και αγνά υλικά, λαχταριστά μαγειρευτά πιάτα, ποικιλίες κρεατικών της ώρας, καθώς και προτάσεις με θαλασσινά. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε κάποιο από τα ολοκληρωμένα menu, που περιλαμβάνουν μεγάλες ποικιλίες από γευστικές προτάσεις, ποτά και αναψυκτικά για τους καλεσμένους σας. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να διαμορφώσετε μαζί με το έμπειρο προσωπικό ένα προσωποποιημένο a la carte menu το οποίο θα ικανοποιεί τις δικές επιθυμίες.

xylines koutales new 2

xylines koutales new 3

Οργανώστε τον γάμο σας και αφήστε το προσωπικό του εστιατορίου «Ξύλινες Κουτάλες» να επιμεληθεί κάθε λεπτομέρεια σχετικά με τη ροή, τα μενού αλλά και να φροντίσουν για όλες τις πινελιές που θα μετατρέψουν τη γαμήλια δεξίωσή σας σε μια αξέχαστη εμπειρία αγάπης!

Ξύλινες Κουτάλες

Αγίου Παντελεήμονος 23

Βουλιαγμένη Αττικής

Τηλ. + 30 210 89635877

www.xylineskoutales.gr

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /