Style Box - Έθνικ στοιχεία, νησιώτικες ή δυτικές επιρροές που ικανοποιούν κάθε γούστο

Η κομψότητα του design, η υψηλή αισθητική των αντικειμένων και ο εξαιρετικός επαγγελματισμός χαρακτηρίζουν την εταιρία StyleBox. Δύο γυναίκες, η Ιωάννα Κοροπούλη και η Εβελίνα Κόκκου, κρύβονται πίσω από ένα concept ιδιαίτερα απαιτητικό, καθώς αφορά στην προσεκτική επιλογή και παροχή επίπλων και ειδών tabletop για κάθε είδους εκδήλωση.

Ιδιαίτερα έπιπλα, σερβίτσια και ποικίλα διακοσμητικά αντικείμενα χρησιμοποιούνται με τον πιο ευφάνταστο τρόπο, ώστε να διαμορφώσουν τον εκάστοτε χώρο με μοναδική ποιότητα, κομψότητα και πρωτοτυπία. Οι επιλογές είναι πολλές και απαντούν σε διαφορετικά στυλ και αισθητικές προσεγγίσεις: σύγχρονα και κλασικά, σε πιο απλές ή πιο μαξιμαλιστικές συνθέσεις, με έντονα χρώματα ή σε τόνους γήινους. Ποικίλα έθνικ στοιχεία, νησιώτικες επιρροές ή πιο δυτικές «αυστηρές» εικόνες, όλες οι επιθυμίες μπορούν να ικανοποιηθούν μέσα από τις προτάσεις της Ιωάννας και της Εβελίνας.

style box4

 

style box2

Οι δυο τους ήδη μία δεκαετία, από το 2010 όταν και ίδρυσαν την εταιρία μέχρι σήμερα, εξελίσσουν διαρκώς τη φιλοσοφία τους και προσαρμόζονται στις σύγχρονες απαιτήσεις μέσα από την αγάπη για το αντικείμενό τους. Στο χώρο τους, ζεστό και φιλόξενο, παρά το μεγάλο μέγεθός του, μπορεί κάποιος να δει έτοιμες προτάσεις και να συζητήσει εναλλακτικές για να μπορέσει να πετύχει ακριβώς αυτό που ονειρεύεται.

style box3

Πέρα όμως από την υψηλή αισθητική προσέγγιση, η Ιωάννα και η Εβελίνα δίνουν τεράστια σημασία στην άριστη εξυπηρέτηση, καθώς στην οργάνωση μιας εκδήλωσης η διαμόρφωση του χώρου, των τραπεζιών και κάθε λεπτομέρεια απαιτεί τον τέλειο συγχρονισμό. Γι’ αυτό ακριβώς και όλοι οι συνεργάτες της StyleBox λειτουργούν πάντα στην ώρα τους, με ευγένεια και διακριτικότητα, ώστε να βρίσκονται δίπλα σας με το σωστό τρόπο και να μπορούν να κάνουν κάθε εκδήλωση πραγματικότητα.

style box5

Το ξεκάθαρο πλεονέκτημα της StyleBox είναι όμως η «one-stop-buy» εμπειρία που προσφέρει. Με ένα ραντεβού στο showroom ή με μία επίσκεψη στο site, ο πελάτης μπορεί να διαλέξει και τα έπιπλα που θα χρειαστεί (σαλόνι, τραπέζι, καρέκλες, μπαρ) αλλά και όλα όσα χρειάζονται για να στηθεί πανέμορφα ένα τραπέζι (πιάτα, ποτήρια, σουπλά, μαχαιροπίρουνα) – πάντα στο στυλ και το ύφος που ταιριάζει στον πελάτη.

style box6

Πολλοί πιστεύουν δε, ότι η StyleBox καλύπτει μόνο μεγάλες εκδηλώσεις, ωστόσο δεν είναι αυτή η αλήθεια! Ξεκινώντας από 6 άτομα, σε 12, 20, 50 ή όσα επιτρέπει ο νόμος κάθε περίοδο, η StyleBox δεσμεύεται ότι θα παρέχει τις υπηρεσίες της με ασφάλεια, συνέπεια και ευελιξία αυτήν την απαιτητική εποχή!

Ιδιαίτερα όμως τώρα στην πρωτόγνωρη αυτή περίοδο του COVID-19 που διανύουμε, το κυριότερο μέλημα είναι η ασφάλεια. Στη StyleBox τηρούνται με ευλάβεια τα προτεινόμενα μέτρα ασφαλείας, τόσο κατά την προετοιμασία των παραγγελιών, όσο και κατά την παράδοση, τοποθέτηση και αποξήλωση τους.

style box1

Η Ιωάννα και η Εβελίνα περιμένουν να σας ξεναγήσουν στην πανέμορφη συλλογή τους!

STYLE BOX

Μάτσα 9, Ν. Κηφισιά

Τηλ. 210 8075177 - 694 6484486 - 698 5014530

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Pin It