Γάμος στα «Λιθαρίτσια»- ένας καταπράσινος χώρος στη Γλυφάδα για μία τέλεια δεξίωση

Ο υπέροχος χώρος «Λιθαρίτσια» αποτελεί συνώνυμο της διασκέδασης και της ποιότητας στη δεξίωση γάμου και βάπτισης. H δεξίωση του γάμου σας και κάθε είδους εκδήλωση αποτελεί την αφορμή αλλά και το κίνητρο για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.

lith vapt DSC 4192

 

lith vapt DSC 4188

 

 

 

Μία τόση σημαντική στιγμή, γεμάτη με συναισθήματα χαράς και αισιοδοξίας, όπως αυτή του γάμου σας, αξίζει να τη μοιραστείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να την απολαύσετε στο έπακρο. Η ομάδα επαγγελματιών του «Λιθαρίτσια» έχει την εμπειρία, την διάθεση και τις ιδέες για να σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε την ιδανική δεξίωση, ακριβώς όπως την ονειρεύεστε. Μια επιτυχημένη και άρτια δεξίωση όπου οι καλεσμένοι σας, μικροί αλλά και μεγάλοι, θα μείνουν απόλυτα ικανοποιημένοι.

 

 

lith vapt DSC 4171

 

lith vapt DSC 4190

Ανάλογα με την εποχή μπορείτε να επιλέξετε για την δεξίωσή σας είτε την κλειστή, πολυτελή αίθουσα είτε τον καταπράσινο, υπέροχο κήπο. Επιπλέον, η ομάδα του «Λιθαρίτσια» μπορεί να αναλάβει τον στολισμό του χώρου σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας αλλά και την μουσική επένδυση της δεξίωσής σας. Και όλα αυτά, πάντα σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα, τις χαμηλές τιμές, τις εκλεκτές γεύσεις και το άψογο και φιλικό σέρβις που κάνουν το όνομα «Λιθαρίτσια» συνώνυμο της ποιοτικής διασκέδασης.

Οι καλύτερες σας στιγμές βρήκαν το χώρο τους!

 

 

                                                                                                                        ΤΑ ΛΙΘΑΡΙΤΣΙΑ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Pin It