Γάμος στη ΓΑΛΑΖΙΑ ΑΚΤΗ στο Σχοινιά: Πως να φέρεις το island wedding των ονείρων σου στην Αθήνα

Η Γαλάζια Ακτή, στην παραλία του Σχινιά, φέρνει τη μαγεία των ελληνικών νησιών στην Αττική. Μόλις λίγα χιλιομέτρα από την Αθήνα, η Γαλάζια Ακτή προσφέρει ένα ονειρικό σκηνικό νησιού σε ένα χώρο κυριολεκτικά μια ανάσα από τη θάλασσα!

Η Ελλάδα μας και τα νησιά της είναι ο απόλυτα ιδανικός προορισμός για πολλά ζευγάρια που ονειρεύονται έναν αξέχαστο destination wedding δίπλα στη θάλασσα. Οι χρυσαφένιες παραλίες με τα γαλαζοπράσινα νερά, τα κουκλίστικα μέρη με τα γραφικά ξωκλήσια, οι καταπράσινοι λοφίσκοι με τη μαγευτική θέα αλλά και η αξεπέραστη μεσογειακή κουζίνα που την απογειώνει το μεράκι και η ζεστασιά των ανθρώπων είναι ορισμένα από τα στοιχεία που κάνουν τη χώρα μας ασυναγώνιστη.
Όμως, η παγκόσμια και ραγδαία εξάπλωση του ιού Covid-19 μας οδήγησε μοιραία να αναπροσαρμόσουμε τα όνειρα μας σε μια νέα πραγματικότητα και να διαχειριστούμε επιπτώσεις κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο, όπως ο φόβος και η ανασφάλεια, που ούτε τις φανταζόμασταν. Για το λόγο αυτό, δεν είναι λίγα τα ζευγάρια που διστάζουν να σχεδιάσουν έναν island wedding το 2021. Ο λόγος είναι ότι φοβούνται ότι τόσο οι περιορισμοί που μπορεί να τεθούν από τους κρατικούς φορείς για τις μετακινήσεις όσο και η ανασφάλεια των καλεσμένων τους να ταξιδέψουν, θα ναυαγήσουν τα όνειρα τους.

GAL.A 1A 800GALAZIA AKTI Wedding lounge στη θάλασσα

 Η Γαλάζια Ακτή, στην παραλία του Σχινιά, φέρνει τη μαγεία των ελληνικών μας νησιών στην Αττική. Σε μια απόσταση λίγων χιλιομέτρων από την Αθήνα, η Γαλάζια Ακτή προσφέρει στα μελλόνυμφα ζευγάρια ένα ονειρικό island setting σε ένα χώρο κυριολεκτικά μια ανάσα από τη θάλασσα όπου καταπράσινα δέντρα αγγίζουν τη χρυσαφένια παραλία και δίνουν χρώμα στα γαλαζοπράσινα νερά της. Ανάμεσα τους κρύβεται ένα ολόλευκο εκκλησάκι μοναδικής αρχιτεκτονικής μέσα σε έναν πανέμορφο κήπο όπου μετά την τέλεση του μυστηρίου, οι καλεσμένοι σας θα απολαύσουν δροσιστικά welcome cocktails και θα παρασυρθούν από την ομορφιά του τοπίου των φωτισμένων δέντρων που χαϊδεύουν τη θάλασσα.

GAL.A 03 80021 KE 0435

 

GAL.A 02 800 21 IMG 0150

GAL.A 21 KE 0518

 

GAL.A 05 800 galazia akti3 MED RES

 

Το ταξίδι σε μια βραδιά μοναδική συνεχίζεται όταν εισέρχονται στο χώρο όπου θα γίνει η δεξίωση και το beach wedding party. Ο ήχος της θάλασσας, η κατανυκτική ατμόσφαιρα με τις αναμμένες δάδες που τρεμοπαίζουν πάνω στην άμμο, η πίστα που υπόσχεται χορούς δίπλα στο κύμα και τα λευκά μοναστηριακά τραπέζια στολισμένα με διάσπαρτα κεριά μεταφέρει τον νου τους σε στιγμές καλοκαιρινής ξεγνοιασιάς. Συνεπαρμένοι από την ομορφιά του φυσικού τοπίου αλλά και τις island wise λεπτομέρειες του χώρου απολαμβάνουν μοναδικές γαστρονομικές δημιουργίες κορυφαίων συνεργαζόμενων catering και signature καλοκαιρινά cocktails ατενίζοντας τη θάλασσα! Τα νησιώτικα vibes που εκπέμπει ο χώρος γίνονται πιο έντονα όταν αρχίζει το beach wedding party! Πολλές φορές, το εναρκτήριο λάκτισμα του party το δίνει συχνά κάποιο wedding band που παίζει σε ένα μικρό stage πάνω στην άμμο!

Ο ορισμός του beach wedding venue έχει όνομα και λέγεται Γαλάζια Ακτή!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ GALAZIA AKTI

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /