Κτήμα Εφηλένα- Φυσική ομορφιά που γοητεύει και επαγγελματίες που μετατρέπουν το γάμο σας σε ένα ξεχωριστό κοσμικό γεγονός!

To Κτήμα Εφηλένα είναι προορισμένο για όσους ονειρεύονται την τέλειο γάμο σε ένα μαγευτικό σκηνικό και θέλουν να προσφέρουν αξέχαστες στιγμές στα πρόσωπα που αγαπούν. Το κτήμα θα σας κερδίσει με την πρώτη ματιά, καθώς σας υποδέχεται σε έναν αμφιθεατρικό χώρο 8.000 τ.μ. διαμορφωμένο  σε δύο επίπεδα με υπέροχη φυσική, καταπράσινη ομορφιά και υπέροχο ηλιοβασίλεμα. Το γραφικό εκκλησάκι Στο πρώτο επίπεδο μπορεί να φιλοξενήσει 600 άτομα και εντυπωσιάζει με την μεγάλη ποικιλία φυτών, τονίζοντας την ήδη υπάρχουσα ομορφιά του χώρου. Στο δεύτερο επίπεδο ένα ιδιαίτερο στέγαστρο μπορεί να φιλοξενήσει 450 άτομα, εξίσου υπέροχο καθώς πλαισιώνεται από έναν καταρράκτη και λιμνούλα, η οποία κοσμείται από ένα βραχόκηπο και φυτά. Εδώ οι νεόνυμφοι θα ζήσουν το δικό τους παραμύθι κάτω από τις ζεστές ηλιαχτίδες ή με φόντο τον έναστρο ουρανό καθώς οι προσκεκλημένοι τους θα απολαμβάνουνστα έμπειρα χέρια των ανθρώπων του κτήματος.  Όσο για τους λιλιπούτειους καλεσμένους σας , η ομάδα του κτήματος σε συνεργασία με παιδαγωγούς και κλόουν θα τους χαρίσουν αξέχαστες στιγμές.
Όποιο κι αν είναι το event, γάμος ή βάπτιση, η ομορφιά του φυσικού τοπίου, η διαμόρφωση των χώρων και η έμπειρη ομάδα επαγγελματιών στο Κτήμα Εφηλένα, αναμφισβήτητα θα το μετατρέψουν σε ένα σπουδαίο και αξέχαστο κοσμικό γεγονός.

 

 efilena 1200 010

efilena ktimakato3

 

efilena ktrimakato1

 

efilena img5493 fin 9

 

 

 ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ή ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΕΦΙΛΕΝΑ

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /