Civitel Olympic - Στιγμές που αξίζει να γιορτάσετε..

Η πιο όμορφη ημέρα της ζωής σας ξεκινάει εδώ, στον κοσμοπολίτικο κόσμο του ξενοδοχείου Civitel Olympic.

Πάνω στη λεωφόρο Κηφισίας, απέναντι από το Ολυμπιακό Στάδιο, κοντά στο κέντρο της Αθήνας αλλά μακριά από την κίνηση, και μόλις λίγα λεπτά από το Μαρούσι και την Κηφισιά, το Civitel Olympic βρίσκεται χωρίς αμφιβολία στην πιο βολική τοποθεσία. Ένα μοντέρνο ξενοδοχείο με δυναμικά στοιχεία, καλαίσθητους εσωτερικούς χώρους και υπέροχους κοινόχρηστους χώρους ιδανικούς για οποιαδήποτε είδους εκδήλωση ονειρεύεστε.

Wedding party θρησκευτικού ή πολιτικού γάμου; Ανοιχτή δεξίωση 250 ατόμων ή γεύμα σε κλειστό οικογενειακό κύκλο; Επίσημο καθιστό δείπνο ή χαλαρό cocktail party; Tο μεγάλο rooftop με την ανοιγόμενη οροφή & την ανεπανάληπτη θέα στην πόλη καθώς και οι ευέλικτοι χώροι προσφέρουν ένα μεγάλο εύρος επιλογών, που έχει τη δυνατότητα να προσαρμοστεί σε κάθε είδους εκδήλωση.

Η έμπειρη ομάδα σχεδιασμού εκδηλώσεων του ξενοδοχείου θα διοργανώσει και θα συντονίσει κάθε εκδήλωση μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια διασφαλίζοντας ότι αντανακλά την προσωπικότητα, τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Από τις ανθοσυνθέσεις, τη θεματική διακόσμηση και διάταξη, μέχρι τις επιλογές μενού και διασκέδασης, το φωτισμό και τα οπτικά εφέ, οι επιλογές είναι αμέτρητες. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφεθείτε στην ομορφιά του χώρου που σας περιβάλλει, να αποτυπώσετε κάθε χαμόγελο και κάθε δάκρυ ευτυχίας και να δημιουργήσετε αναμνήσεις που θα θυμάστε για μια ζωή.

Στο Civitel Olympic σας προσφέρουμε:
• Δωρεάν γαμήλια διαμονή στην COCO-MAT Suite, με σαμπάνια & πρωινό στο κρεβάτι
• Γαμήλιο δώρο στο ζευγάρι διαμονή μίας διανυκτέρευσης με πρωινό στο ξενοδοχείο Civitel Akali, στο κέντρο των Χανίων
• Δωρεάν γαμήλια τούρτα & αφρώδης οίνος, welcome drink & hors d'oeuvre για τους καλεσμένους σας
• Δωρεάν υπόγειο parking στο χώρο του ξενοδοχείου για τους καλεσμένους σας
• Cocktail corner & candy bar ideas

Άρτια οργάνωση, υψηλή αισθητική, ζεστή φιλοξενία, εγγυημένη ποιότητα και μια «value for money» δεξίωση υψηλών προδιαγραφών συνθέτουν το γαμήλιο παραμύθι σας! Ελάτε να το διηγηθούμε παρέα...

Απολαύτστε το γαμήλιο τεξίδι ή τον destination γάμο σας σε ένα από τα πολυτελή ξενοδοχεία μας στη Κρήτη, το CIVITEL AKALI στα Χανιά και το CIVITEL CRETA BEACH στo Hράκλειο!

civitel olympic banquetnights 2

civitel olympi1200cwelcome cocktails

civitel olympicreceptions table overview crop 2

civitel 1000 new dinner olympicprivate dinner

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /