Γιατί το ξενοδοχείο είναι η ιδανική επιλογή για την γαμήλια δεξίωση

Ίσως ένα κτήμα ή αίθουσα να είναι το πρώτο που έρχεται στη σκέψη σας αλλά μία εξίσου σημαντική επιλογή είναι αυτή του ξενοδοχείου.. Ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα και τα έξι ξενοδοχεία που σας προτείνουμε. Αφεθείτε στις ανέσεις και στην πολυτέλεια τους για μία πραγματικά αξέχαστη δεξίωση γάμου.

Θέλετε κι εσείς μια αξέχαστη γαμήλια δεξίωση; Δυσκολεύεστε όμως με τον συντονισμό της; Αναζητάτε ποιότητα αλλά και μια δίκαιη κοστολόγηση της εκδήλωσης; Ίσως τα κτήματα να είναι η πρώτη σκέψη που σας έρχεται κατά νου, μια από τις πρώτες προτιμήσεις πολλών μελλόνυμφων εκεί έξω. Εμείς βέβαια θα θέλαμε να επιστήσουμε τη προσοχή σας στο να αναλογιστείτε και μια άλλη επιλογή. Μια ευκαιρία στην ιδέα να λάβει χώρα η γαμήλια εκδήλωση σας σε ξενοδοχείο. 

Η οργάνωση αναμφίβολα άρτια, δίνεται ιδιαίτερη προσοχή και στη παραμικρή λεπτομέρεια. Το τελικό αποτέλεσμα θα αντανακλά τις επιθυμίες όπως και τις προσωπικότητες σας, συνθέτοντας έναν παραμυθένιο γάμο. Οι αμέτρητες παροχές, οι ευρύχωρες αίθουσες με τη καλαίσθητη διακόσμηση και τη δυνατότητα αναδιαμόρφωσης. Μεγάλο ατού και η κουζίνα, αρκεί να θυμηθείτε όλους τους διακεκριμένους σεφ σε ελληνικά εστιατόρια που διακρίθηκαν με βραβεύσεις καθώς συνδέονται με ξενοδοχειακές μονάδες.

Τα city hotels ξεχωρίζουν για τις καλαίσθητες αίθουσες τους, την ευελιξία των επιλογών αλλά και την ανεπανάληπτη θέα που προσφέρουν οι ποικίλες αίθουσες και τα roof gardens. Με αέρα κοσμοπολίτικο και με υπηρεσίες που σχεδιάστηκαν για να προσαρμόζονται στις ιδιαίτερες ανάγκες σας, τα city hotels είναι μια επιλογή που αξίζει να ερευνήσετε. 

Αν από την άλλη επιθυμείτε να συνδυάσετε την κομψότητα με την ομορφιά της πλούσιας ελληνικής φύσης σας έχουμε καλύψει πάλι. Τα resorts έχουν τον τίτλο του επίγειου παράδεισου και όχι άδικα. Τοποθεσίες πάνω στη θάλασσα, χώροι δεξιώσεων με infinity pools, όλα αυτά κάτω από την σκέπη ενός luxury περιβάλλοντος που ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς.

Ορισμένα resorts νησιών διοργανώνουν δεξιώσεις μπροστά από μια αμμουδερή παραλία ή προσφέρουν την εναλλακτική της πισίνας ως χώρο όπου μπορεί να ενορχηστρωθεί το ιδιαίτερο event σας.  Aς μην παραλείψουμε και το "κερασάκι στην τούρτα" την complimentary διαμονή σας την πρώτη νύχτα του γάμου σε ένα από τα υπέροχα δωμάτια ή σουίτες, αναλόγως με το πακέτο του εκάστοτε ξενοδοχείου.

Το νέο κεφάλαιο της ιστορίας σας αρχίζει. Φροντίστε να το σφραγίσετε με τις πιο όμορφες και συγκινητικές αναμνήσεις από την ημέρα που θα ενωθείτε με τα δεσμά του γάμου.

Ακολουθούν έξι υπέροχα ξενοδοχεία που αγαπάμε και σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα για μία αξέχαστη γαμήλια δεξίωση :

 

CIVITEL OLYMPIC
SEE MORE

CIVITEL COLLAGE FEATURE

 

HILTON
SEE MORE

hilton feature receptions

 

ST. GEORGE LYCABETTUS
SEE MORE

ST. GEORGE LYCABETTUS

 

ANEMOS CHANIA
SEE MORE

ANEMOS CRETE COLLAGE

 

CRETAN DREAM ROYAL
SEE MORE

CRETAN DREAM ROYAL

 

PORTO ELOUNDA
SEE MORE

porto elounda

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /