The Secret View στην Πάρο: ο island γάμος των ονείρων σας σε έναν αυθεντικό Κυκλαδίτικο παράδεισο..

 fld 04

 fladakiaslider4

 

05 fladakia for WhiteWedding 010

Ένας εξαίρετος χώρος και από τους πιο αγαπημένους στην Πάρο, σας περιμένει, για να πραγματοποιήσετε τον island γάμο που πάντα ονειρευόσασταν!  Με σεβασμό στο ησυχαστήριο που οραματίστηκε και δημιούργησε ο παππούς της ιδιοκτήτριας οικογένειας στην αγαπημένη του Πάρο, ο χώρος του κτήματος THE SECRET VIEW  στα Φλαδάκια, έχει διαμορφωθεί διατηρώντας τον αυθεντικό Κυκλαδίτικο χαρακτήρα του.

Το λευκό και μπλε κυριαρχούν στο ηλιόλουστο τοπίο  και πραγματικά μαγεύουν τον επισκέπτη!  Η θέα στη Νάξο, στις μικρές Κυκλάδες και το απέραντο μπλε του Αιγαίου καθηλώνουν το βλέμμα  μας.
Σήμα κατατεθέν του κτήματος είναι το γραφικό εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας, ντυμένο στα πανέμορφα κυκλαδίτικα χρώματα. Με άνετο χώρο υποδοχής και με πετρόχτιστες πεζούλες, μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας αγναντεύοντας τη μαγευτική θέα.

Το Secret View φιλοξενεί αμέτρητους γάμους κάθε σεζόν και συνεργάζεται πάντα με άριστους επαγγελματίες του χώρου.  Αναλαμβάνει εκδηλώσεις ύψους 200 ατόμων σε καθιστική διάταξη. και αναλόγως με το στήσιμο και ύφος της εκδήλωσης μπορεί να φιλοξενήσει έως και 300 άτομα.

Διαθέτει τους απαραίτητους χώρους και λειτουργικές ανέσεις και υπηρεσίες όπως χώρο παρκινγκ, τουαλέτες, καθώς και ανάλογη υποδομή ήχου κ φωτισμού για τη διοργάνωση πάρτι και άλλων δρώμενων. Το Secret View βρίσκεται πάνω από την Χρυσή Ακτή, περίπου 20 χλμ. από το λιμάνι της Παροικιάς και το αεροδρόμιο, αντίστοιχα.

fld 02

                                         ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ THE SECRET VIEW  PAROS                                                     

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /