Γάμος στο Amaltheia The Place - Minimal design & υψηλή αισθητική για μοναδικές εκδηλώσεις όλο το χρόνο

Ένας εντυπωσιακός χώρος σύγχρονης πολυτέλειας, σας περιμένει στον οποίο κυριαρχεί το υγρό στοιχείο με υπέροχες πισίνες, τόσο στην είσοδο όσο και στο χώρο των εκδηλώσεων. Ο προσεγμένος, μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, χώρος και η κομψή διακόσμηση του, δημιουργούν το ιδανικό σκηνικό για επιτυχημένες εκδηλώσεις, παρέχοντάς σας ταυτόχρονα την ελευθερία να τον προσαρμόσετε στο προσωπικό σας ύφος και στυλ.
Με εύκολη και άνετη πρόσβαση, μια ανάσα από το αεροδρόμιο και την Αττική Οδό, το κτήμα Amaltheia The Place συνδυάζει την minimal αίσθηση και το σύγχρονο design με τον αέρα της εξοχής και την πολυτέλεια που αναζητάτε για την δική σας ξεχωριστή εκδήλωση.

Ειδικές ράμπες καθιστούν το χώρο απόλυτα λειτουργικό σε ΑΜΕΑ ενώ ταυτόχρονα, διαθέτει άνετο parking (150+ αυτοκίνητα), βοηθητικό δωμάτιο για το φρεσκάρισμα του ζευγαριού αλλά και μια άριστα εξοπλισμένη κουζίνα για την τελειοποίηση των φαγητών.

Party till sunrise!
Στο Amaltheia The Place θα μπορέσετε να διασκεδάσετε αν το επιθυμείτε μέχρι το πρωί καθώς δεν υπάρχει περιορισμός στο ωράριο αλλά και στη ένταση της μουσικής.

Παντός καιρού
Η ομάδα του Amaltheia the Place γνωρίζει πόσο απρόβλεπτος μπορεί να γίνει ο καιρός, οποιαδήποτε περίοδο του χρόνου. Για το λόγο αυτό όχι μόνο διαθέτει ανοιγόμενη οροφή που εγγυάται την καταλληλότητα του χώρου ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες, τη θερμοκρασία ή την ώρα, αλλά και ειδικά διαμορφωμένο πάτωμα αντί για γκαζόν ώστε να μην επηρεάζεται από τα καιρικά φαινόμενα.

Χωρητικότητα
Η συνολική χωρητικότητα του χώρου ανέρχεται στους 500 καθήμενους.

Catering
Ο χώρος καλύπτεται κυρίως από το Amaltheia Catering, μια από τις πλέον οργανωμένες εταιρείες Catering, με πολυετή παρουσία στο χώρο της εστίασης, με άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, η οποία μπορεί να ανταποκριθεί πλήρως στις απαιτήσεις σας. Η ποιότητα των πρώτων υλών, η προσοχή στη λεπτομέρεια και οι πλούσιες γευστικές επιλογές τοποθετούν την ποιότητα του φαγητού σε υψηλό επίπεδο και εγγυώνται να καταστήσουν το event σας γευστικά αξεπέραστο!

amaltheia new 03 pool

 

amaltheia new 18 closeup panoramic detail table

amaltheia new 25 panoramic pools olive trees

amaltheia new 02 table feather RED centerpieces

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΗΜΑ AMALTHEIA ΤΗΕ PLACE EΔΩ

Pin It


* required
/ /
 


* required
/ /