Ονειρικός γάμος στη Γαλάζια Ακτή στον Σχοινιά: Yπέροχη «island αισθητική» και έντονο άρωμα καλοκαιρινής αύρας

Εάν ονειρεύεστε μια καλοκαιρινή γαμήλια τελετή και δεξίωση, σε έναν ολόφυτο, καταπράσινο χώρο μια ανάσα από τη θάλασσα, τότε η Γαλάζια Ακτή αποτελεί τη ιδανική επιλογή για εσάς! Λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας, σε μια μαγευτική παραλία στο Σχοινιά, ο χώρος υποδέχεται κάθε είδους ξεχωριστή εκδήλωση με έντονο άρωμα καλοκαιρινής αύρας.

Ανταλλάξτε όρκους αιώνιας αγάπης στο γραφικό παρεκκλήσι δίπλα στο κύμα. Απολαύστε τις ιδιαίτερες στιγμές εκείνης της ημέρας σε έναν υπαίθριο χώρο με island αισθητική, προσαρμοσμένο στο δικό σας στυλ. Minimal αρχιτεκτονική, στολισμένα μοναστηριακά τραπέζια κοντά στη χρυσή αμμουδιά κι ανεπανάληπτες γαστρονομικές δημιουργίες συνεργαζόμενων catering, χαρακτηρίζουν κάθε επιτυχή εκδήλωση στη Γαλάζια Ακτή.

Αναμμένες δάδες που τρεμοπαίζουν πάνω στην άμμο σε συνδυασμό με signature καλοκαιρινά cocktails δημιουργούν την τέλεια ατμόσφαιρα για ένα party on-the-beach. Στον ήχο της μουσικής και της θάλασσας, χορέψτε μαζί τον πρώτο σας χορό. Η πίστα που βρίσκεται στη διάθεσή σας, σίγουρα θα σαγηνεύσει και θα παρασύρει τους καλεσμένους σας. Ατενίζοντας τη θάλασσα, ζήστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ανέμελες στιγμές ξεγνοιασιάς, που φέρνει το καλοκαίρι μαζί του, σε αυτόν τον ονειρεμένο χώρο.

 DK24156

 DK24278

 DK24285

 DK24297

DJI 0203

 

Venue: Galazia Akti

Photographer: Despina Kouloglou

Wedding Planning & Florist: Make My Dream Events

Catering: Dipnosofistirion

Sound & Lights: Crescendo Music

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /