Ένας παραμυθένιος γάμος γίνεται πραγματικότητα στον Πύργο Αραπάκη, σε έναν γνήσιο μανιάτικο πολεμόπυργο

Κάτω από τον έναστρο ουρανό, σε ένα πετρόχτιστο περιβάλλον απόλυτης ηρεμίας μέσα στην άγρια φύση της Μάνης πραγματοποιήστε την παραμυθένια γαμήλια δεξίωση που οραματίζεστε.

Κάτω από τον έναστρο ουρανό, σε ένα πετρόχτιστο περιβάλλον απόλυτης ηρεμίας μέσα στην άγρια φύση της Μάνης πραγματοποιήστε την παραμυθένια γαμήλια δεξίωση που οραματίζεστε. Σε αυτό το μοναδικού κάλλους σκηνικό με θέα τη θάλασσα, η έμπειρη ομάδα του Πύργου Αραπάκη, μαζί με τους άριστους συνεργάτες της θα φροντίσει να οργανωθεί οποιαδήποτε τελετή ή πάρτι της αρεσκείας σας.

 

Φόντο της γαμήλιας δεξίωσης, η οποία μπορεί να στηθεί στον ολάνθιστο υπαίθριο χώρο, αποτελεί ο ύψους δεκαέξι μέτρων, τετραώροφος πύργος, μαζί με τις εντυπωσιακές πέτρινες καμάρες. Η βεράντα τού Πύργου Αραπάκη που «βλέπει» τον κόλπο Διρού, μπορεί να φιλοξενήσει μικρότερους γάμους. Σε συνεργασία με catering για εκλεκτές γεύσεις, ανθοπωλείο για την επιμέλεια της διακόσμησης, τεχνικό ήχου, φώτων, όπως και dj, ο Πύργος Αραπάκη εγγυάται μοναδικές στιγμές σε εσάς και τους καλεσμένους σας.

 

Μόνο 4 χλμ από τη γραφική Αρεόπολη, 2 χλμ από τα γαλαζοπράσινα νερά της παραλίας Διρού κι 7 χλμ από τα Σπήλαια Διρού- ένα πολυσυζητημένο θαύμα της φύσης- ο Πύργος Αραπάκη δελεάζει πολλούς νεόνυμφους για το ταξίδι του μέλιτος. Εξερευνήστε τα σοκάκια και τα καλντερίμια της Μάνης, κι απολαύστε υπηρεσίες ομορφιάς καθώς και private dining upon request στο χώρο του ξενοδοχείου.

 

Ο Πύργος Αραπάκη σας περιμένει να ζήσετε μαγικές στιγμές!

 

farapaki01

farapaki16

farapaki05

farapaki09

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  ΕΔΩ

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /