InterCatering: Χαρίστε στον γάμο σας τη γεύση που του αξίζει!

Με την InterCatering, ο γάμος των ονείρων σας είναι ένα βήμα πιο κοντά. Κάντε τον δικό σας, μέσα από εμπνευσμένες προτάσεις και μια ποικιλία διαφορετικών menu φτιαγμένων στα μέτρα σας

Κλείστε τα μάτια και ονερευτείτε έναν γάμο που θα αφήσει ιστορία και θα θυμούνται με νοσταλγία οι αγαπημένοι σας. Δώστε προσοχή στη “γεύση” που επιθυμείτε να έχει, προσφέροντας εκλεπτυσμένες διατροφικές επιλογές στους εκλεκτούς καλεσμένους σας, μέσα από τη διάσημη υπογραφή της InterCatering και την εγγυημένη ποιότητα που τη συνοδεύει. Μοναδικό αποτέλεσμα, menu με φαντασία και άριστη εξυπηρέτηση για να κάνετε τον γάμο σας μια ιδιαίτερη γαστρονομική εμπειρία για όλους.

inter02

Με την InterCatering, ο γάμος των ονείρων σας είναι ένα βήμα πιο κοντά. Κάντε τον δικό σας, μέσα από εμπνευσμένες προτάσεις και μια ποικιλία διαφορετικών menu φτιαγμένων στα μέτρα σας. Γεύσεις που καλύπτουν ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα, αλλά και κάθε διατροφική προτίμηση. Veg menu, lactose free menu και gluten free menu με πιάτα πέρα από κάθε προσδοκία, που δεν χάνουν ούτε σε γεύση, ούτε σε απόλαυση. Mix & match επιλογές από τις πιο διάσημες και αγαπημένες κουζίνες του κόσμου, αλλά και την πιο updated εκδοχή της ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας.

interc03

Αν αγαπάτε την ποικιλία και θέλετε να προσφέρετε στους καλεσμένους σας απλόχερα, μια μεγάλη λίστα από εκλεκτές προτάσεις, τότε το Buffet Style είναι για εσάς, ενώ αν είστε λάτρεις της πολυτέλειας και του υψηλής ποιότητας service, μοιραστείτε μαζί τους μια πιο glamorous εκδοχή, το σερβιριστό menu, χαρίζοντάς τους μια fine dining εμπειρία. Μέσα από την πείρα και τη γνώση τόσων ετών, η εταιρεία InterCatering γνωρίζει πως να εντυπωσιάζει τους καλεσμένους σας δημιουργώντας menu που ξεχωρίζουν με την ποιότητα των υλικών, τη γεύση αλλά και το όραμα μέσα από το οποίο συνδυάζει έντεχνα οικείες συνταγές με νέες, προσφέροντας μια διαφορετική δημιουργική προσέγγιση στο πιάτο σας.

interc02b

interc04

Ανάμεσα στα highlights που μπορείτε να επιλέξετε, τα live cooking stations (live risotto cooking, seafood barbeque) αλλά και τα carving stations όπου οι chef κόβουν και σερβίρουν real time επιλογές κρεατικών και ψαριών, καθώς και το late stand, μια value for money έκπληξη για τους καλεσμένους σας, που απογειώνει το street food ενώ το party συνεχίζεται.

inter05

Φινετσάτα welcome drinks συνοδεία mini bites υποδέχονται τους πιο δικούς σας ανθρώπους στο χώρο, ενώ λαχταριστά candy bars γλυκαίνουν την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας.

inter06

Ανοίξτε τα μάτια σας και κάντε την κατάλληλη επιλογή... Αυτή που θα σας χαρίσει όλα όσα ονειρεύεστε. Μέσα από την InterCatering ο τέλειος γάμος γίνεται πραγματικότητα!

 ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

 

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /