Villa Matina: Ένας επίγειος ιδιωτικός παράδεισος στη Ζάκυνθο για το απόλυτο event

Αν επιθυμείτε έναν γάμο για λίγους και εκλεκτούς, έναν γάμο κάπου μακριά που θα συνδυάζει τη γιορτή με την ξεγνοιασιά των διακοπών, τότε η Villa Matina είναι για εσάς.

Αν επιθυμείτε έναν γάμο για λίγους και εκλεκτούς, έναν γάμο κάπου μακριά που θα συνδυάζει τη γιορτή με την ξεγνοιασιά των διακοπών, τότε η Villa Matina είναι για εσάς. Ένας ιδιωτικός επίγειος παράδεισος σας περιμένει, για να πραγματοποιήσετε το πάρτι των ονείρων σας.

Μέσα σε έναν καταπράσινο ανθισμένο κήπο και ανάμεσα από τις ευωδιές των αρωματικών φυτών, η Villa Matina σας υπόσχεται ότι θα ζήσετε την απόλυτη bridal εμπειρία. Εδώ η πολυτέλεια συναντάει το μοντέρνο design και τις προηγμένες ανέσεις και όλα μαζί δημιουργούν τα απαραίτητα συστατικά για ένα αξέχαστο wedding event και μια ονειρική honeymoon διαμονή που θα θυμάστε για πάντα. Δημιουργείστε τις κατάλληλες συνθήκες για να βιώσετε την πιο όμορφη ημέρα της ζωής σας, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και απολαύστε την ιδιωτικότητα που αναζητάτε στην δική σας προσωπική Εδέμ.

Υποδεχτείτε τους καλεσμένους σας μέσα σε ένα πανέμορφο περιβάλλον χαλάρωσης και ηρεμίας και μοιραστείτε μαζί τους στιγμές απόλυτης χαράς μέχρι το πρωί. Οι άνετοι luxurious εσωτερικοί αλλά και εξωτερικοί χώροι της βίλας, η κομψή πισίνα και η ειδυλλιακή τοποθεσία θα σας προσφέρουν τη φιλοξενία που επιθυμείτε, υποστηρίζοντας με τον πιο elegant τρόπο την πιο όμορφη γιορτή σας.

Μετά το ευτυχές γεγονός, απολαύστε χαλαρές γαμήλιες ημέρες σε ένα ρομαντικό σκηνικό μόνο για δύο και χαρείτε την αγάπη σας και την ξεκούρασή σας. Η Villa Matina βρίσκεται στην περιοχή Άγιος Σώστης, μολις λίγα μέτρα από τη θάλασσα και μια ανάσα από το κέντρο της πόλης και αποτελεί την πιο ειδυλλιακή επιλογή για έναν αξέχαστο destination wedding στο πανέμορφο νησί της Ζακύνθου.

Villa Matina: Ένας επίγειος ιδιωτικός παράδεισος στη Ζάκυνθο για το απόλυτο event

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /