Skyfall Restaurant Bar- Ζήστε την ευτυχία, κάτω από τον έναστρο Αθηναϊκό ουρανό και μοναδική θέα στην Ακρόπολη

Στο Skyfall, ένα εντυπωσιακό open air σκηνικό με την πιο εκθαμβωτική θέα της πόλης, γίνεται ο πιο glamorous οικοδεσπότης για events υψηλών προδιαγραφών.

Απολαύστε την πιο όμορφη ημέρα της ζωής σας, κάτω από ένα πέπλο χιλιάδων αστεριών. Αφεθείτε σε μια ξεχωριστή γαμήλια εμπειρία, όπου η πολυτέλεια συναντάει την κομψότητα και μαζί δημιουργούν το ιδανικό έδαφος για τον πιο τέλειο γάμο. Στο Skyfall,  με μαγευτικό φόντο την Ακρόπολη και την πιο εκθαμβωτική θέα της πόλης, γίνεται ο πιο glamorous οικοδεσπότης για events υψηλών προδιαγραφών. Ο εσωτερικός δύο επιπέδων χώρος του, καθώς και η ονειρική ταράτσα, φιλοξενούν αριστοτεχνικά την πιο όμορφη γιορτή σας, διατηρώντας την ειδυλλιακή του οπτική στα πιο εμβληματικά spots της Αθήνας .

Η έμπειρη ομάδα του, διοργανώνει αξέχαστα happenings με συνέπεια, άρτια εξυπηρέτηση και φαντασία και συνθέτει μαζί με εσάς το πιο γλυκό γαμήλιο παραμύθι, σύμφωνα με τα γούστα σας, τις προτιμήσεις σας και τον αριθμό των καλεσμένων σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε μια luxurious δεξίωση, ή σε ένα elegant cocktail party και υποδεχτείτε τους καλεσμένους σας σε ένα chic κάλεσμα με εκλεπτυσμένο finger food, είτε προσκαλέστε τους σε μια fine dining εμπειρία με πλούσιο buffet, δια χειρός καταξιωμένου chef.
Η απόλυτη επιλογή για city lovers και όχι μόνο δεν είναι πια μυστικό. Το Skyfall με την ρομαντική του διάθεση και την classy του ατμόσφαιρα, σας υπόσχεται το wedding party των ονείρων σας δίπλα στο άλλο σας μισό, κάτω από μια υπέροχη βροχή από πυροτεχνήματα κάθε στιγμή του χρόνου!

 

 

skyfall 07

skyfall 10

 

skyfall 08

skyfall05

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ή ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ SKYFALL EΔΩ

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /