Γάμος στο Dot Beach Vibes - το απόλυτο wedding spot πάνω στη θάλασσα της Αθηναϊκής Ριβιέρας..

Βάλτε τελεία σε αυτά που γνωρίζατε μέχρι τώρα για τον τέλειο γάμο. Ένας πολυχώρος χαλάρωσης και αρμονίας φιλοξενεί τους πιο αξέχαστους γάμους του σήμερα και του αύριο, μέσα σε ένα περιβάλλον απόλυτης ομορφιάς με θέα τη θάλασσα, στο καλύτερο σημείο της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Το Dot σας υποδέχεται για να σας χαρίσει κάθε είδους εκδήλωση. Από έναν ρομαντικό, εντυπωσιακό, beach wedding, μια πολυτελής δεξίωση δίπλα στο κύμα, ένα party που θααφήσει εποχή μέχρι την πρώτη ανατολή του ήλιου και πολλά ακόμα events για κάθε γούστο και κάθε ανάγκη.

Οι πολλαπλές επιλογές του χώρου, η ποικιλία των menu, η εύκολη πρόσβαση, το άνετο parking, και πολλά ακόμα plus, σας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τις στιγμές που επιθυμείτε, πέρα από κάθε προσδοκία, καλύπτοντας ακόμα και τoν πιο απαιτητικό επισκέπτη.

dot09

dot13

Διαλέξτε το στιλ του γάμου σας και κάντε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Μοναστηριακά τραπέζια, σαλονάκια, ξαπλώστρες, ακόμα και παιδικά τραπέζια, αποτελούν διαφορετικές προτάσεις από set ups για να στήσετε την δική σας πιο όμορφη γιορτή. Με δυνατότητα 300 καθήμενων καλεσμένων και πολλά διαφορετικά εκλεκτά menu για κάθε διατροφική φυλή και συνήθεια, εδώ θα βρείτε όλους τους τρόπους για να εντυπωσιάσετε τους αγαπημένους σας.

 

dot18

Απολαύστε ανεπανάληπτες στιγμές ευτυχίας μέσα σε ένα μοναδικό περιβάλλον με έντονη φυσική ομορφιά και προηγμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Στο Dot κάθε γωνιά χαρίζει και το απόλυτο instgramικό κλικ, ενώ η μαγευτική θέα αποτελεί το ιδανικό φόντο για κάθε εποχή του χρόνου. Εδώ θα υποδεχτείτε τη χαρά, θα δεχτείτε τις πιο όμορφες ευχές και θα “γράψετε” το πιο όμορφο bridal παραμύθι.

dot01

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /