Γάμος με city ambience @ La Soiree De Votanique

Μια cosy Αθηναϊκή αυλή, γίνεται το απόλυτο romantic spot για έναν modern γάμο γεμάτο νοσταλγία

Φανταστείτε έναν χώρο ζεστό και οικείο, σύγχρονο, ρομαντικό, με μοντέρνα urban αισθητική, ιδανικό για ζευγάρια που αγαπούν το “κάτι άλλο”, για να γιορτάσουν την αγάπη τους. Το La Soiree De Votanique, είναι ένας υπέροχος προορισμός στην καρδιά της Αθήνας, για μια διαφορετική, εναλλακτική εκδήλωση γάμου, βάπτισης, εταιρικής εκδήλωσης αλλά και κάθε όμορφη στιγμή που θέλετε να μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας.

Νοσταλγικό και σικάτο, με προσεγμένη διακόσμηση, υποδέχεται κάθε επίσημο event, κλείνοντας πονηρά το μάτι σε εσάς που είστε λάτρεις του ιδιαίτερου και ξεχωριστού. Στο εσωτερικό, εντυπωσιάζουν η φιλόξενη αύρα, η αίσθηση οικειότητας και άνεσης, αλλά και οι διάφοροι χώροι (αυλή, αίθουσα εκθέσεων, μπαρ), που αποτελούν και το επόμενο challenge επιλογής, για κάθε ζευγάρι που θέλει να σχεδιάσει τον γάμο του, όπως ακριβώς ονειρεύεται.

Οι διαθέσεις εναλλάσσονται, ανάμεσα στη chic δεξίωση και στο ξέφρενο party,όπως ακριβώς και η ανοιχτή αυλή, που μετατρέπεται σε έναν extra χώρο που κλείνει σε περίπτωση κακοκαιρίας, χωρίς να επηρεάσει στο ελάχιστο την βραδιά σας. Το menu ξεκινάει από τα βασικά και διανθίζεται ανάλογα τα γούστα.

Σερβίρεται, προσφέρεται σε μπουφέ, αλλά και ως fnger food, πάντα με πρωταγωνίστρια την καλύτερη πρώτη ύλη. Το μπαρ, με την ψαγμένη ποικιλία ποτών, την ενημερωμένη λίστα εκλεκτών κρασιών, η ανθρώπινη άψογη εξυπηρέτηση και οι αξεπέραστες μουσικές επιλογές, αποτελούν και το μυστικό της επιτυχίας μιας αξέχαστης bridal εμπειρίας που θα θυμάστε τόσο εσείς όσο και οι 150-200 καλεσμένοι σας.
Με προτεραιότητα την ποιότητα, τη συνέπεια, τον σεβασμό στη μοναδικότητα των ανθρώπων και την κάθε εκδήλωση ξεχωριστά και γνώμονα την πολυετή εμπειρία, το Soiree αποτελεί, την εγγυημένη επιλογή, για έναν υπέροχο city oriented γάμο.

SDV 01 R9A3400

SDV 02 R9A3486

SDV 06 soiree de votanique 12

SDV 05 R9A3593 2

SDV 05 R9A3611

Επικοινωνήστε με το LA SOIREE DE VOTANIQUE και δείτε περισσότερα EΔΩ

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /