Στο Katsaboo Restaurant στη Σαντορίνη, η γαμήλια δεξίωση είναι ένα γαστρονομικό ταξίδι με θέα που κόβει την ανάσα.

Πολυτέλεια, μοναδικό στυλ και θέα που κόβει την ανάσα. Γιορτάστε την αγάπη σας και δημιουργήστε μοναδικές αναμνήσεις στο Κatsaboo Restaurant.

H Σαντορίνη είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για γάμο σε νησί, όχι μόνο λόγω της ιδιαίτερης ομορφιάς του ηφαιστειογενούς της τοπίου, αλλά και των επαγγελματικών υποδομών που προσφέρει. Σε αυτές ανήκει και το Katsaboo Restaurant, ένας νέος γαστρονομικός προορισμός με ιδιαίτερο design και αισθητική, ιδανικός για τη διοργάνωση της γαμήλιας δεξίωσης που ονειρεύεστε.  Συνδυάζει την αυθεντική σαντορινιά κουζίνα και τα αγνά υλικά με μοντέρνες επιρροές και υψηλή δημιουργία σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον με την πιο μαγευτική θέα στο μπλε του Αιγαίου. 

Το εστιατόριο ανήκει στο συγκρότημα πολυτελών κατοικιών San Marino Suites, που βρίσκεται στο γραφικό Κοντοχώρι, λίγο έξω από τα κοσμοπολίτικα Φηρά και είναι μέλος του Calm Collection Santorini, της οικογενειακής επιχείρησης Κατσίπη, που μετρά δύο γενιές ενασχόλησης στον τομέα της φιλοξενίας από τα τέλη της δεκαετίας του 1950.

Ο εμπνευστής του Katsaboo ήταν ο Γιώργος Κατσίπης, που θέλησε να κρατήσει ζωντανό το νοσταλγικό συναίσθημα των παιδικών του χρόνων με τα μεθυστικά αρώματα φαγητού που αναδύονταν από τα ηλιόλουστα σοκάκια της Κατσαμπούς. Γι’ αυτό και οι βιολογικές πρώτες ύλες που χρησιμοποιούν για τη δημιουργία των πιάτων καλλιεργούνται στο περιβόλι της οικογένειας. 

 

katsaboo03b

sanmarinovillas01

sanmarinovillas02

sanmarinovillas03

sanmarinovillas21

                                                                                                         

 ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ KATSABOO RESTAURANT & SAN MARINO SUITES

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /