Chara Houses: Απολαύστε ένα full wedding concept στην παραμυθένια Μάνη.

Ένας ιδιωτικός Παράδεισος για να μοιραστείτε τη χαρά με τους εκλεκτούς αγαπημένους σας, σε ένα ειδυλλιακό σημείο με θέα και δική του παραλία με καταγάλανα νερά, το Chara Houses στο ατμοσφαιρικό Σκουτάρι Λακωνίας είναι αυτό ακριβώς το ονειρικό καταφύγιο που αναζητάτε.

Αν ο γάμος σας θέλετε να θυμίζει κινηματογραφική ταινία, ανταλλάσσοντας όρκους το ηλιοβασίλεμα σε μια ιδιωτική πανέμορφη παραλία κι αν όταν σκέφτεστε τον γάμο των ονείρων σας, σας έρχονται εικόνες από ένα ξέφρενο πάρτι πάνω στο κύμα μακριά από το θόρυβο ή τα αδιάκριτα βλέμματα, αν ονειρεύεστε τον γάμο σας ως ένα μοναδικό γεγονός μόνο για λίγους και εκλεκτούς, τότε είστε στο σωστό μέρος.

Το Chara Houses στο ατμοσφαιρικό Σκουτάρι Λακωνίας είναι αυτό ακριβώς το ονειρικό καταφύγιο που αναζητάτε για την πιο όμορφή σας ημέρα. Ένας ιδιωτικός Παράδεισος για να μοιραστείτε τη χαρά με τους εκλεκτούς αγαπημένους σας σε ένα ειδυλλιακό σημείο με θέα και δική του παραλία με καταγάλανα νερά.

Οργανώστε από έναν luxurious μέχρι έναν boho γάμο και απολαύστε τη γαλήνη που αποπνέει ο γύρω χώρος καθώς μετατρέπει το απόλυτο bridalevent σας, σε μια ακαταμάχητη εμπειρία διακοπών και χαλάρωσης. Εδώ θα μαγευτείτε από τη ζεστή φιλοξενία των ιδιοκτητών και θα ζήσετε ανεπανάληπτες στιγμές ευτυχίας κάτω από ένα πέπλο άκρας μυστικότητας και ιδιωτικότητας σε ένα εντυπωσιακό, ρομαντικό σκηνικό.

Το ευρύτερο περιβάλλον με τους κήπους και τα κρυστάλλινα νερά, θα σας χαρίσουν ένα fullwedding πακέτο από την αρχή μέχρι το τέλος. Ξεκινώντας από μια ήσυχη διαμονή, με άριστη εξυπηρέτηση, συνεχίζοντας σε ένα preweddingparty στην άμμο, μια ιδιωτική τελετή ακριβώς δίπλα στο κύμα, μια αξέχαστη δεξίωση στον κήπο ή ένα ξέφρενο party μέχρι την ανατολή βιώστε μια ασυναγώνιστη γαμήλια εμπειρία σε ένα πιο προσωπικό και custommade επίπεδο.

Το Chara Houses είναι η ιδανική επιλογή για destination για microweddings και όλους όσους αναζητούν ησυχία, ηρεμία και αποκλειστικότητα στην πιο όμορφή τους στιγμή. Η αίσθηση της καθημερινής γιορτής καθώς και ο συνδυασμός του εξατομικευμένου event με την ανέμελη φρεσκάδα της οικογενειακής εκδρομής και την ξεγνοιασιά των πιο αξέχαστων διακοπών, είναι αυτό που κάνει το Chara Houses ένα από τα πιο αγαπημένα weddingspot.

 

charaparouss01

chara houses skoutari 55 1

charaparousss03

charaparouss04

charaparouss05

charaparouss06

charamaniparou01

charamaniparou02

charamaniparou03

charamaniparou04

 charamaniparou05

charamaniparou06

 charamaniparou07

charamaniparou08

charamaniparou09

charamaniparou10

charamaniparou11

charamaniparou12

charamaniparou13

charamaniparou14

charamaniparou15

 charamaniparou17

charamaniparou18

charamaniparou19

charamaniparou20

charamaniparou21

charamaniparou22

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /