Verde Blue στην Κέρκυρα για την πιο γιορτινή seaside γαμήλια δεξίωση με θέα το Ιόνιο Πέλαγος

Το πιο καλοκαιρινό σκηνικό διασκέδασης για το πάρτι της ζωής σας βρίσκεται στο Verde Blu. 

Είναι φορές που αρκεί η τοποθεσία και μόνο ενός wedding venue για να το μεταμορφώσει στο απόλυτο καλοκαιρινό σκηνικό ρομαντισμού, αλλά και διασκέδασης για τη δεξίωση που ονειρεύεστε, εκεί που σκάει το κύμα. 

 

Αυτό συμβαίνει στην περίπτωση του Verde Blue, που βρίσκεται στην κοσμοπολίτικη και αρχοντική Κέρκυρα. Συγκεκριμένα, σε ένα από τα πιο φημισμένα χωριά της, στο Μπαρμπάτι, που απλώνεται στη βορειοανατολική ακτή του νησιού, στους πρόποδες του υψηλότερου βουνού, του Παντοκράτορα.

 

Με παράδοση τριών γενεών, το Verde Blue είναι ένας παραθαλάσσιος χώρος, όπου η καλοκαιρινή ατμόσφαιρα και η ανέμελη διάθεση συναντούν την ποιότητα, τον επαγγελματισμό και τον κομψό, σύγχρονο σχεδιασμό. Το εστιατόριο κι ο υπαίθριος χώρος του μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 350 άτομα, με τα πάντα -από τη διακόσμηση και την αισθητική- να είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας και στο προσωπικό σας στυλ. 

 

Όσον αφορά το μενού, όμως, αυτό θα το αφήσετε στα έμπειρα χέρια της ομάδας του Verde Blue, που θα σας εκπλήξει ευχάριστα, προσφέροντας σε εσάς και στους καλεσμένους σας ένα απολαυστικό γαστρονομικό ταξίδι. Οι πιο ανεπανάληπτες στιγμές μας άλλωστε εσωκλείουν πάντα το στοιχείο της έκπληξης και στο Verde Blue θα ζήσετε εκείνες που θα χτίσουν αναμνήσεις για το καλύτερο ξεκίνημα της κοινής σας πορείας.

 

 

 osrw47

 verdeparoucolll01

Verde Blu

 verdeparoucollage02

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ VERDE BLU ΕΔΩ

 

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /