Γάμος και δεξίωση σε ξενοδοχείο; Έχεις 4 βασικούς λόγους να το προτιμήσεις

Υπάρχουν δεκάδες επιλογές για να κάνεις τον γάμο των ονείρων σου αλλά η δεξίωση σε ξενοδοχείο παραμένει πάντα η πιο δημοφιλής, όχι τυχαία...

Πρώτον, παρόλο που ομαδοποιούνται στην ίδια κατηγορία, υπάρχουν τόσα πολλά και διαφορετικά μεταξύ τους ξενοδοχεία που σου δίνεται μια τεράστια γκάμα επιλογών ανάλογα με το στυλ και τα γούστα σου. Παραδοσιακά, κλασσικά, σύγχρονα, μινιμαλιστικά, καλλιτεχνικά, με συγκεκριμένο θέμα κλπ Κι όχι μόνο. Υπάρχουν παντού. Αν προτιμάς το κέντρο μίας πόλης ή την περιφέρεια, κοντά στην εκκλησία ή σε ένα εξοχικό μέρος, οι επιλογές είναι ατελείωτες!

Αποτέλεσμα εικόνας για WEDDING HOTEL

 

Αποτέλεσμα εικόνας για WEDDING HOTEL

Αποτέλεσμα εικόνας για WEDDING HOTEL

Διαμονή

Ίσως το πιο προφανές πλεονέκτημα ενός γάμου σε ξενοδοχείο είναι η διαμονή που είναι σε θέση να προσφέρει. Το ξενοδοχείο θα δώσει τη δυνατότητα στους επισκέπτες σας να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τη διαμονή τους χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για την οδήγηση μετά το ξενύχτι και το ποτό ή την μεταφορά με ταξί τόσο αργά τη νύχτα. Ακόμα περισσότερο, το ξενοδοχείο αποτελεί την ενδεδειγμένη επιλογή αν έχετε επιλέξει να παντρευτείτε σε ένα νησί ή ένα μέρος μακριά από τις μόνιμες κατοικίες των προσκεκλημένων σας. Τα δωμάτια θα είναι άμεσα διαθέσιμα και δεν θα ανησυχείτε για το πού θα μείνει ο καθένας καθώς μπορούν να μείνουν όλοι μαζί σας!

Αποτέλεσμα εικόνας για WEDDING HOTEL

Εμπειρία

Τα περισσότερα ξενοδοχεία διαθέτουν εξειδικευμένο προσωπικό για τη φροντίδα μίας δεξίωσης γάμου και τις ειδικές απαιτήσεις της. Ξέρουν ακριβώς τη διαδικασία αλλά και το πρόγραμμα που πρέπει να ακολουθηθεί κι έτσι εσείς μπορείτε να είστε απολύτως ήσυχοι και να απολαύσετε χωρίς έγνοιες την κάθε στιγμή. Αυτή η ομάδα των wedding experts είναι συνήθως σε θέση να βοηθήσει με τα πάντα, από την διακόσμηση, το catering, τη διασκέδαση, την τούρτα, και ό,τι άλλο απαιτείται προκειμένου να διασφαλιστεί ότι κάθε στιγμή της ημέρας σας θα είναι επιτυχής.

Catering


Η τροφοδοσία είναι ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα. Τόσο επειδή πρέπει να εξυπηρετηθούν ταυτόχρονα, χωρίς καθυστερήσεις, δεκάδες άτομα όσο και για την ποιότητα των εδεσμάτων που πρέπει να είναι αντάξια ενός γάμου. Πολλά ξενοδοχεία έχουν βραβευμένους σεφ που ξέρουν πολύ καλά πώς να εξυπηρετούν πολυπληθές κοινό με πιάτα που εντυπωσιάζουν. Η εστίαση στα ξενοδοχεία είναι ένα καθημερινό ζήτημα οπότε είναι πλήρως εξοπλισμένα για να αντιμετωπίζουν παρόμοιες καταστάσεις.

Αποτέλεσμα εικόνας για WEDDING HOTEL

Ο γάμος

Δεν είναι λίγα τα ξενοδοχεία που μέσα στο χώρο τους έχουν μικρά εκκλησάκια όπου μπορείτε να τελέσετε το γάμο σας. Αν πάλι επιθυμείτε να κάνετε πολιτικό γάμο, με ειδική άδεια μπορείτε να τον τελέσετε όπου εσείς επιθυμείτε εφόσον συμφωνήσει ο δήμαρχος, ο πρόεδρος της κοινότητας ή ο νόμιμος αναπληρωτής. Έτσι θα μπορούσατε να γλιτώσετε τις μετακινήσεις κι εσείς και οι καλεσμένοι σας και να εκμεταλλευτείτε τον χρόνο σας για ξεκούραση και extra φωτογραφίες!

Αποτέλεσμα εικόνας για WEDDING HOTEL

Σχετική εικόνα

Pin It