Εκλεπτισμένες Δεξιώσεις γάμου με ΟΛΟΝ FULL FLAVOR Εvents (by Οdos Kassandras) - Μεσογειακές Γεύσεις, Μοντέρνο Styling και γαστρονομική αναζήτηση συνάδουν σε ένα αξεπέραστο γαμήλιο event!

Η ομάδα του Οδός Κασσάνδρας catering επιβεβαιώνοντας την ικανότητά της να οδηγεί τις εξελίξεις ανανέωσε πρόσφατα την εταιρική της ταυτότητα στο χώρο του catering, λανσάροντας το νέο brand name ΟΛΟΝ FULL FLAVOR και υπόσχεται καινοτόμες ιδέες τόσο στην κουζίνα όσο και στο styling των πιάτων.

 

Πρόκειται για μια εταιρεία-πρότυπο στο χώρο της εστίασης, η οποία γνωρίζει καλά τα συστατικά της επιτυχίας μιας δεξίωσης και φροντίζει πάντα για νέες γευστικές εμπειρίες χρησιμοποιώντας τα πιο αγνά υλικά, επιλεκτικά διαλεγμένα. Έχοντας ως βάση την μεσογειακή κουζίνα και παρακολουθώντας πάντα τις εξελίξεις στον χώρο της παγκόσμιας γαστρονομίας, η ομάδα του ΟΛΟΝ FULL FLAVOR CATERING δημιουργεί πιάτα με αυθεντικές γεύσεις και μοντέρνο styling, άξια να ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς καλεσμένους σας.

OLON PAROU 5

OLON PAROU 10

OLON PAROU 11

Η εμπειρία της ομάδας του ΟΛΟΝ FULL FLAVOR CATERING, οι υψηλού επιπέδου προσφερόμενες υπηρεσίες και οι σύγχρονες γαστρονομικές προτάσεις σε συνδυασμό με το άψογο art de table συντελούν σε μία άρτια και κομψή δεξίωση.

OLON PAROU

OLON PAROU 2

OLON PAROU 3

OLON PAROU 4

OLON PAROU 6

OLON PAROU 9

Συνεργαζόμενοι χώροι

Sea Soul
White
Domaine Karras
Οδός Κασσάνδρας
Κτήμα 48
Κτήμα Γρέγου
Reef The Beach Concept
Ναός του Ποσειδώνα
Κτήμα Μελισσουργού
Οινοποιείο Παπαγιαννάκου
Οινότρια Γη
Κτήμα Αργιθέα

OLON PAROU 8

OLON PAROU 7

ΟΛΟΝ FULL FLAVOR CATERING
Κασσάνδρας 11, 104 47 ΑΘήνα
Τηλ.: 210 3470004
Fax: 210 3470140
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Pin It