Δεξίωση στο "Μια Φορά" – Η πολυτέλεια και υψηλή αισθητική του νεοκλασικού αρχοντικού μετατρέπονται σε grand event με τη σφραγίδα του "Ως δια Mαγείας Catering"

Διαθέτοντας γευστικές δημιουργίες που συνδυάζουν εξαιρετική γεύση και παρουσία αλλά και άρτια οργάνωση σε συνδυασμό με υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, το Ως δια Μαγείας Catering υπόσχεται να ταξιδέψει εσάς και τους καλεσμένους σας στη γεύση και την απόλαυση.

os dia magias mia fora catering 4

os dia magias mia fora catering 2

Επιπλέον εφόσον το επιθυμείτε, οι συνεργάτες του μπορούν να αναλάβουν και να φροντίσουν κάθε λεπτομέρεια της δεξίωσής σας προσφέροντας κάθε είδους υπηρεσίες όπως διακόσμηση, styling και μουσική κάλυψη. Το Ως δια Μαγείας Catering αναλαμβάνει με φαντασία, συνέπεια και πάνω από όλα σεβασμό στις επιθυμίες σας το σχεδιασμό και τη διοργάνωση της δεξίωσής σας είτε στον χώρο της επιλογής σας είτε στη δική του αίθουσα εκδηλώσεων «Μια Φορά».

os dia magias mia fora catering 1

 

os dia magias mia fora catering 3

 

os dia magias mia fora catering 5

Μια αίθουσα με έντονη προσωπικότητα, υψηλή αισθητική και διακριτική πολυτέλεια, σε ένα περιβάλλον νεοκλασικού αρχοντικού με αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα κατάλληλη να ικανοποιήσει τις υψηλές γαστρονομικές απαιτήσεις σας είτε πρόκειται για δεξιώσεις γάμου και βάπτισης είτε για τις εταιρικές σας εκδηλώσεις. Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της αίθουσας  εκδηλώσεων «Μια φορά» είναι τόσο το αίθριο όσο και ο εξώστης τα οποία της προσδίδουν μια ιδιαίτερη αίγλη και την κάνουν ιδανική και για όρθιο cocktail.
Highlight: Περιβάλλον νεοκλασικού κτιρίου με αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα και μοναδικές γεύσεις

Ως δια μαγείας Catering
Μια φορά αίθουσα Εκδηλώσεων
Κύπρου 55, 121 32 Περιστέρι
Τηλ. 210 5787463 - 210 5757402 - 6972 025727 - 6976 593936
Fax. 210 5787464
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε εδώ περισσότερα

Pin It