Odos Kassandras 11

Kastorias & Kassandras 11, Attica
+30 210 3470004
+30 210 3470140
Contact Odos Kassandras 11

Odos Kassandras 11: Εντυπωσιακή διαχρονική αρχιτεκτονική και γαστρονομικές δημιουργίες σε έναν χώρο που υπόσχεται μια αξέχαστη γαμήλια δεξίωση

Εσείς πήρατε την απόφαση για την κοινή σας πορεία. Εμείς καλούμαστε να σας συντροφεύσουμε τις πρώτες ώρες μιας ευτυχισμένης ζωής. Η «Οδός Κασσάνδρας 11» με υψηλά στάνταρντ σε όλους τους τομείς και με προσήλωση στην κάθε λεπτομέρεια της εκδήλωσης σας, είναι μια πηγή σιγουριάς,για μια επιτυχημένη δεξίωση υψηλής αισθητικής και λεπτού γούστου. Ο χώρος της δεξίωσης , είναι ένα κτίριο του περασμένου αιώνα , με εντυπωσιακή διαχρονική αρχιτεκτονική , που μπορεί να φιλοξενήσει 260 άτομα σε καθιστό μενού και 500 σε κοκτέιλ πάρτι. Το παλιό εργοστάσιο αυτοκινήτων μεταμορφώθηκε σε έναν επιβλητικό και ταυτόχρονα ζεστό και φιλόξενο χώρο. Χτισμένο με παραδοσιακά δομικά υλικά, όπως η πέτρα, το ξύλο και το μέταλλο, τα οποία συνδυάζονται αρμονικά με τον κατάλληλο φωτισμό και δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα που σε παραπέμπει σε άλλες εποχές.
Θα γευτείτε ονειρεμένες γαστρονομικές δημιουργίες από τους σεφ μας Σάββα Κοντούδη και Γιώργο Ζευγολατάκο, σύμφωνα με την προσωπική σας άποψη και επιθυμία, που σε συνδυασμό με τον πολυτελή εξοπλισμό, το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας διασφαλίζουν την επιτυχία της δεξίωσης που έχετε ονειρευτεί. Και θα τελειώσουμε την βραδιά μας με τις καλύτερες ευχές μας και με ένα εικαστικό δώρο για να θυμάστε πάντα την αρχή στο όνειρό σας!

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /